Ілона Гвоздьова поплатилася за свою легковажність: “Дітям викликали швидку”

Ілона Гвоздьова все ще бореться з коронавірусом.

Кілька днів тому український хореограф Ілона Гвоздьова розповіла у мережі про те, що вона підхопила коронавірус, проте згодом з’явилася інформація про те, що хореографу значно краще. Цьому дуже зраділа сама танцівниця.

Проте, як виявилося, раділа Ілона Гвоздьова рано. Нещодавно вона знову повідомила, що хвороба не відступила і самопочуття у танцівниці погіршилося. При цьому симптоми почали проявлятися і у дітей Ілони Гвоздьової: п’ятирічної Рії та новонародженого Домініка.

Ілона Гвоздьова з донькою Рією і чоловіком
Ілона Гвоздьова з донькою Рією і чоловіком

Хореограф розповіла, що дітям викликали швидку, адже син знаменитості погано спав і їв. І хоча все обійшлося, зіркова мама дуже перелякалася і, сподіватимемося, буде уважнішою до свого здоров’я і здоров’я своїх дітей.

танцівниця повідомила, що після приїзду швидкої і всіх маніпуляцій, лікарі запевнили зіркову мама, що діти здорові і з ними все гаразд.

Ілона Гвоздьова з новонародженим сином
Ілона Гвоздьова з новонародженим сином

Раніше Ілона Гвоздьова розповідала у мережі про те, які в неї були смптоми і як лікувалася від підступного китайського вірусу. Вона розповіла, що всі багато п’ють рідини, приймають вітаміни і намагаються не падати духом.

При цьому за деякі висловлювання зірка отримала значну порцію критики.

https://www.instagram.com/p/CIK2b_YgaBl/

Особливо їй дісталося після того, як прихиильникик прочитали, що вона гуляє і проходить 10000 кроків. Прихильники зірки дуже здивувалися, адже ті, хто перехворів на коронавірус говорять, що все болить настільки, що навіть лежати боляче.

Крім того, під час перебування на самоізоляції не можна нікуди виходити, а зірка гуляла на вулиці, де ходять люди. звісно, почалася дискусія щодо того, де живе Ілона гвоздьова, але, як видно зі знімків. живе танцівниця у багатоквартирному будинку.

Зауважимо, що хореограф не перша зірка українського шоу-бізнесу. яка перехворіла на коронавірус. До неї з цією хворобою зіткнувася ведучий анатолій Анатоліч, який після закінчення ізоляції був страшенно радий одужанню, співак Дзідзьо, колега Ілони гвоздьової Олена Шоптенко, співак Олег Винник та інші знаменитості.

Схожі статті