Юрій Горбунов схвилював мережу незвичайним фото: телеведучому наставили роги. Невже Осадча?

Юрій Горбунов завжди відрізнявся своїй особливим почуттям гумору, за що його полюбила багатомільйонна аудиторія. Що показав телеведучий на цей раз?

Популярний український телеведучий обожнює веселити свою публіку. Нещодавно він опублікував кумедну світлину на своїй сторінці в Instagram. На ній телеведучий зображений з крилами начебто на голові.

Юрій Горбунов опублікував кумедне фото на свої сторінці в соціальній мережі
Юрій Горбунов опублікував кумедне фото на свої сторінці в соціальній мережі

За телеведучим стежить понад один мільйон підписників. Багато з них весело оцінили світлину телеведучого, про що написали в коментарях.

Коментарі підписників під публікацією Юрія Горбунова
Коментарі підписників під публікацією Юрія Горбунова

Нагадаємо, що напередодні телеведучий ніжно привітав свою дружину Катю Осадчу з Днем ангела. До привітань долучились і тисячі фоловерів Юрія Горбунова.

Юрій Горбунов опублікував фото своєї дружини в соціальній мережі
Юрій Горбунов опублікував фото своєї дружини в соціальній мережі

Стосунки між Катею Осадчою та Юрієм Горбуновим зародились ще на знімальному майданчику 2-го сезону шоу “Голос. Діти”. Спільна робота з красунею-телеведучою відразу сподобалась Юрію. В результаті між парою спалахнули почуття, які згодом привели до появи маленького сина Вані, який народився 18 лютого 2017-го року. Офіційно стосунки пара зареєструвала, коли Катя була вже вагітна. У квітні 2019 року в одному з інтерв’ю Юрій зважився на відвертість:

“До початку наших стосунків ми з Катею вже були знайомі понад 10 років. Але до цього ми жодного разу не працювали разом. Інколи Катя брала в мене інтерв’ю, ми бачилися на певних вечірках, але те, що вона буде моєю дружиною, мені навіть ніколи не спадало на думку. А потім ми вперше разом попрацювали в “Голосі” і ось результат” — розповів телеведучий.

Катя Осадча і Юрій Горбунов
Катя Осадча і Юрій Горбунов

Результат і справді чудовий, подружжя часто зустрічається на одному знімальному майданчику та виховує маленького Івана. До речі, пара ще жодного разу не показало його обличчя, тому прихильники в очікуванні, на кого ж схожий Іван.

Схожі статті