Переможниця “Танців з зірками” Санта Дімопулос показала фото сина та розповіла про ранню вагітність

Без дітей уявити життя важко. Санта розповідає, що почуває себе дуже щасливою матір'ю.

Санта Дімопулос, яка стала переможницею шоу “Танці з зірками”, відверто поспілкувалася у своєму акаунті в Інстаграмі з підписниками й не посоромилася відповісти на питання навіть про вагітність.

Екс-учасниця гурту “ВІА Гра” розповіла, що відчувала себе зовсім не готовою до материнства. Завагітніла артистка у 20 років. За словами Санти, вона відчувала, що сама ще дитина. Проте, зважилася на відчайдушний крок і вирішила народжувати. Думки про те, що цей малюк їй не потрібен вона не могла навіть припуститися, і розповідає, що ніколи б не могла піти не те щоб позбавитися дитини.

Дівчина зазначає, що почуває себе дуже щасливою, адже зараз у неї є дорослий син. Пізнати радість материнства їй довелося і вдруге. Санта народила бізнесмену Ігорю Кучеренко доньку Софію.

Санта щаслива, що в неї є дорослий син

До своїх дітей зірка відчуває особливу ніжність. Це навіть з того, як вона про них відгукається на своїх сторінках у соціальних мережах.

Своєму сину у його День народження, Санта писала, що він – її нескінченна любов, її друг та учитель. Вона завжди підмічає, що її дитина надзвичайно світла добра та енергійна.

Доньку, яка з’явилася на світ минулого року, жінка називає не інакше, як “принцеса”. На її появу подружжя Дімопулос-Кучеренко дуже сильно чекало. Поява Софії була запланована. Пара перед тим, як почати працювати над процесом вагітності, вирішила пройти перевірку у лікарів, та сталося диво і ще, коли на меті були подорожі та робота, Санта отримала звістку про те, що вагітна.

У шлюбі з бізнесменом Кучеренко, артистка перебуває за 2015 року і розповідає, що почуває себе дуже щасливою.

Софії вже виповнився 1 рік

За словами жінки, секрет успішних взаємостосунків дуже простий: потрібно відкрито розмовляти про те, що бентежить та не забувати, що тактильність дуже важлива для порозуміння. Потрібно завжди обійматися та цілуватися.

Не засмучує жінку навіть різниця у віці. Ігор старший за Санту на 18 років, проте, за словами артистки це ні на що не впливає. Підтвердженням того служить те, що пара нерозлучна вже 7 років.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.