Осадча, Нікітюк та Монатік показали справжній стиль, прикрасивши оселю до Нового року

Зірки не гаяли часу та показали, як прикрасили свою оселю до Нового року.

Поки у всіх крупних містах України запалюються ялинки, зірки українського шоу-бізнесу розпочали прикрашати свої оселі. Ми подивилися, хто і як цього року наряджав ялинку.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Подружжя розповідає, що поступово почало готуватися до новорічних свят ще 1 грудня. Тоді на прохання сина, в оселі з’явилися перші різдвяні прикраси. Більше того, хлопчик сам майстрував для родини різноманітний новорічний та різдвяний декор.

Ялинка теж – справа Вані. Звісно, дитина не майструвала, а ні святкове дерево, а ні іграшки.

Прикрасили нею оселю на прохання трирічного сина. У Юрія якраз видався перший вихідний без «Танців з зірками». Родина вирішила скористатися можливістю зібратися після тривалого часу разом і причепурити апартаменти до свят.

Катерина розповідає в інстаграмі, що син, наряджаючи ялинку вигадував історії про іграшки. Наприклад, Іван вигадав, що шишки – це тато і синок.

Леся Нікітюк

Жінка вирішила згадати, як затишно було коли вдома не тільки все прикрашено вогниками та іграшками, а ще й пахне свіжою випічкою. Леся вирішила не тільки поласувати своїм десертом, а й поділитися фірмовим рецептом із підписниками.

Виявилося, що печиво зробити не складно вдома, а інгредієнти підібрані так, що можна їх легко знайти у сусідній крамниці.

Леся радить взяти:  2 яйця, 100 г цукру, 110 мл молока, 175 г сиру, 100 г рисової муки, 3 г розпушувача, сіль і ванілін. Сир змішати з молоком і цукром, перебити занурювальним блендером до однорідності. Додати інші інгредієнти, вимішати, викласти в формочки та пекти до золотистої скоринки.

Дмитро Монатік

Здається співак з дружиною створили ну просто пародію на головну ялинку країни. Якщо київська новорічна красуня була у капелюсі, то у Дмитра з Іриною на верхівці сидить сніговик.

Ірина навіть підкреслила це у своєму інстаграмі. Процес прикрашання ялинки ми так і не побачили, адже подружжя не охоче ділиться світлинами з сімейного архіву. Особливо це стосується фотографій з дітьми.

Схожі статті