Брежнєва показала, що з нею стало після розлучення: володіла віллою в Італії, а без Меладзе як перекотиполе

Популярна українська співачка Віра Брежнєва показала, що з нею стало після завершення шлюбу з Костянтином Меладзе. Життя у розкішній італійській віллі позаду.

Останні 20 років Віра Брежнєва вела по істині елітний образ життя. Спочатку вона була заміжнею за паном Кіперманом, який відрізнявся великими статками. Тож до люксу знаменитість звикла дуже швидко.

Пізніше від мільйонера вона рушила в обійми продюсера Костянтина Меладзе, який також має і бізнес, і продюсерський центр, і велику кількість артистів, які приносять йому величезні доходи. Що вже казати про безкінечну кількість роялті.

Останні декілька років подружжя проживало на їхніх італійській віллі, яку обидва просто обожнюють. Але як з’ясувалося, щасливе життя закінчилося: Віра все ж таки зізналася, що дійсно розлучилася зі своїм обранцем. Це сталося точно у період між 2022-м і 2023-м, адже ще за рік до цього зізнавалася, ніби вони планують дитину, і Віра дуже хотіла би народити своєму обранцю спадкоємця.

Віра Брежнєва показала, як склалося її життя після розлучення з Меладзе

Віра Брежнєва знову одягла окуляри
 Віра Брежнєва показала, як склалося її життя після розлучення з Меладзе

Що саме між ними відбулося досі залишається загадкою. Хтось поговорював про різницю у політичних поглядах, хтось запевняв, що справа дійшла до зрад. Віра Брежнєва у цьому питанні не тільки відмовчується, але й завжди нагадує про те, як сильно поважає колишнього чоловіка.

Окрім того неодноразово з’являлася інформація, нібито вони поділили нерухомість таким чином, що обидва залишилися незадоволеними. Цілком імовірно, що у Віри також є проблеми з репертуаром та псевдонімом, адже зірка не виступає, і від минулого прізвища відмовилася.

Тим не менш, її життя хоча і кардинально змінилося, все одно виглядає так, що більшість жінок можуть лише позаздрити. Здебільшого Віра багато подорожує, і постійно з’являється у різних країнах. Окрім того, нещодавно вона рушила у канікули.

Зокрема, виконавиця вирішила провести їх у компанії своєї мами Тамари Галушки та подруги – відомої української дизайнерки Катерини Сільченко. До них також приєдналися батьки модельєрки та дочки. Компанія провела цілий місяць в Італії.

Всі разом вони зняли будинок та насолоджувалися культурою Італії. Віра та Катерина опублікувала спільні кадри, фото з ресторанів та прогулянок.

Пізніше компанія рушила до Франції, і також почала ділитися кадрами звідти. Варто відмітити, що маєток Віра не засвітила, що лише підтверджує плітки про те, що нібито Брежнева втратила свою улюблену віллу.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?