“Конкретний Андрюха”: 46-річна діва Монро показала, якою вона була до трансформації зовнішності

Молодість знаменитостей викликає неймовірну цікавість в аудиторії. Особливо якщо вони пережили значну трансформацію в зовнішності, як це зробила діва Монро.

Знаменита телеведуча та блогерка Монро стала першою в українському шоубізнесі, хто зміг популяризувати поняття “травесті-діва”. Її вклад виявився таким значним, що люди, чуючи це словосполучення, у першу чергу думають саме про 46-річну Монрітту.

Та навіть сьогодні, в сучасному суспільстві знаходяться ті, хто дуже різко висловлюється про діву. Раніше ж, коли сприйняття ЛГБТ-спільноти в Україні знаходилося на ще нижчому рівні, у Монро виникало значно більше труднощів з однолітками та суспільством.

Діва народилася у Києві. В дитинстві вона була милим хлопчиком Олександром Федяєвим. У підлітковому віці Саша почав усвідомлювати, що не відчуває себе чоловіком. Тому поступово хлопець почав переймати жіночі звички, через що стикався з булінгом.

46-річна діва Монро показала, який вигляд мала в юності. Джерело: телеканал СТБ
46-річна діва Монро показала, який вигляд мала в юності. Джерело: телеканал СТБ

На щастя, до застосування сили не доходило. Та не варто вважати, що словесні образи — це щось невинне. Через таку реакцію суспільства Саша був закритим та боявся розкриватися у суспільстві. Перші сміливі кроки на шляху до мрії Федяєв зробив студентом.

Хлопець вступив на хімфак, але цікавився зовсім не високомолекулярними сполуками. Йому ближчою була сцена, де він міг виступати в образі жінки. Щовечора він перевтілювався в діву, проводячи в макіяжі до ранку. Після цього Олександр відправлявся на пари.

Поступово Монро повністю прийняла себе. Нещодавно вона навіть показала, якою була до перевтілення. Аудиторії дуже сподобалося фото. Дехто написав, що діва була прекрасною завжди. Інші ж зазначили, що раніше Монрітта була “конкретним Андрюхою”.

Єдине, в чому згодні всі коментатори, так це у випромінюванні дівою неймовірної енергії. Її дописи, життєвий оптимізм і досягнення попри всі труднощі щоденно надихають сотні тисяч шанувальників! А розкішне почуття гумору Монро також дарує чудовий настрій.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?