Вилита Кайлі Міноуг: 39-річна Тіна Кароль кардинально змінила імідж і стала схожою на суперзірку двотисячних

Тіна Кароль кардинально змінила свій імідж і стала схожою на суперзірку двотисячних Кайлі Міноуг. Роки минають, а поп-діва лише більше вражає.

Впродовж своєї кар’єри Тіна Кароль пережила багато трансформації, які впливали і на її образ на сцені. Майбутня поп-діва поставала перед глядачами ніжною, гнівною, грайливою і навіть бойовою. У будь-якому образі вона виглядала неймовірно, але завжди здається, що більше немає чим експериментувати. Але якби не так! Можливо, і через це включно публіка так закохана в артистку. Адже вона завжди знаходить щось нове, не заїжджене, ставить експерименти.

Зокрема, на хвилі трендів, які повертають нас на 20 років назад, Тіна Кароль змінила свій образ для презентації нового кліпу.

Тіна Кароль кардинально змінила імідж та показала результат

Тіна Кароль показала чоловіка, який розбив її серце та пішов
Тіна Кароль кардинально змінила імідж та показала результат

Перші кадри вже з’явилися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, а також в різних офіційних виданнях.

Тіна Кароль кардинально змінила імідж та показала результат. Скріншот особистої сторінки зірки

Для кадру зірка обрала класичний чорний топ, джинси з низькою посадкою, і не стала обтяжувати його різними аксесуарами. Волосся співачка просто розпустила та зробила легкий макіяж. Для ефектності у кадрі присутній так би мовити ефект вітру. Кадр буквально вилучає енергію відомої австралійської співачки Кайлі Міноуг, яка часто знімалася якраз у подібних фотосесіях.

До речі, Тіну Кароль неодноразово намагалися звинувачувати у тому, що вона копіює західні тренди. Але фанати не погоджується з даним з твердженням, адже як правило мода циклічна.

Нагадуємо, Тіна Кароль нещодавно випустила новий кліп на пісню “Відчиняю”. У ньому вона знялася в кількох образах, один з яких був супер спокусливим. На своїй сторінці  артистка поділилася фотографіями зі зйомок кліпу і більш детально продемонструвала свої “луки”. На одному з кадрів вона з’явилася в червоному міні-комбінезоні з вирізом у зоні животика.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?