Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Знаменита українська акторка Інна Білоконь рідко розповідала на публіку про особисте. Власне, зірка завжди трималися осторонь від преси проживала своє найкраще життя поза кадром. А на сцені пере втілювалася у бабусю і ну Адольфівна та брала від цього образу все.

Втім, щасливою подією зі свого життя вона все ж таки поділилася з фанатами. Після того, як її дочка Яна вийшла заміж стало відомо, що в сім’ї очікується поповнення. Невдовзі народилася дівчинка.

Інна Білоконь показала, як виглядає її єдина онучка

Андрій Данилко та Інна Білоконь розповіли про свої стосунки
Інна Білоконь показала, як виглядає її єдина онучка

Інна Білоконь перебуває в статусі бабусі вже півроку, і цей образ їй надзвичайно личить. Зокрема, вона регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких з’являється з дівчинкою. Маленька принцеса майже завжди постає у кадрі з шапочкою, шкарпетками та милими костюмами.

І безумовно, публіці дуже подобається такий контент, про що фанати завжди дають знати у розділі коментарів.

Нагадуємо, тривалий час Інна Білоконь підозрювали у тому, що вона являється таємною дружиною Андрія Данилка. Здавалося, що між нами настільки потужний зв’язок, що дружбою це назвати просто неможливо. Тим не менш, обидва останнім часом особливо сильно стали підкреслювати дружній характер своїх стосунків, але при цьому часто з’являються на публіці разом. Насправді Інна Білоконь вже багато років живе з чоловіком Олегом.

Пару тривалий час проживала в Полтаві та займалася розведенням собак. Після того, як Андрій Данилко взяв творчу паузу у Інни було достатньо часу, щоб приділити його сім’ї та коханню. Її чоловік веде не публічний образ життя, як і дочка. А зять взагалі не показує свого обличчя, аби уникнути зайвої уваги від публіки. Втім, шанувальники вже помітили, що дочка Інни виросла надзвичайною красунею.

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.

Запропонував шлюб, щоб розділити популярність: переможниця “МастерШеф-12” показала, що зробив її наречений

Навесні минулого року коханий Валерії Матрохіної зробив їй пропозицію. Вона згодилася, але весілля досі не відбулося. Невже весь цей час Костянтин мав зовсім інші плани на стосунки?