Модний тренд весни 2023 – спідниця з розрізом: Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Людмила Барбір “на стилі”

Зірки дуже часто задають тренди, які, згодом стають модными й серед всіх жінок, оскільки дівчата завжди рівняються на вибір відомих людей, які одягають ті чи інші речі. Це слугує як показник якост та справді доводить моду сезону.

Так, наприклад останні кілька років спідниці з розрізом не виходять з моди. І вони є в різних варіаціях, різна довжина, матеріал, колір, принт, розріз, тобто, варіантів таких спідниць існує безліч. Їх можна носити не лише влітку, а ще й взимку, якщо грамотно скомбінувати образ. Загалом спідниці та сукні вважаються для багатьох жінок одягом для якогось приводу, тобто, щодня їх не носять, а лише під настрій або на свято.

Але насправді спідниці – це база жіночого гардероба й українські зірки це доводять. Оскільки доволі часто їх можна побачити у такому жіночному образі. Наприклад днями Тіна Кароль була на важливій дипломатичній зустрічі, де одягнула джинсову довгу спідницю з розрізом. Вона виглядала дуже вишукано та стильно. І це не був святковий чи особливий образ, навпаки досить спокійний та щоденний.

А ось Людмила Барбір дуже часто одягає сукні чи спідниці, тому що, по-перше, вона полюбляє такий жіночний стиль, а по-друге, це неймовірно красиво виглядає у кадрі. Тому, на Людмилі часто можна помітити сукні або спідниці з розрізом на нозі. Частіше, звичайно, стилісти обирають для ефірів Барбір сукні або костюми, але й спідниці також часто можна побачити на ведучій “Сніданку з 1+1”.

Співачка Надя Дорофєєва не є прихильницею класичного стилю, вона полюбляє оверсайз. Це великі речі вільного крою, а також Надя любить спортивні речі, худі, вільні штани, кросівки. Та інколи і вона приміряє на себе ніжні жіночні образи. Тому й Дорофєєву можна побачити у спідниці з розрізом на нозі, яка їй неймовірно пасує та підкреслює гарну фігуру співачки.

Тож, спостерігаючи за тим, що демонструють українські зірки час від часу, можна зрозуміти, як речі підходять й для вашого гардероба.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.