Олеся Жураківська підстригла чубчик та показала свій модний образ: слідує трендам 2023 року

Олеся Жураківська – народна українська артистка кіно і театру, яка дуже полюбилася українським глядачам. Вона дуже щира, відверта, завжди повністю віддається своїй роботі.

Олеся це та сама акторка, яка вміє бути різною, але в кожній ролі зберігати частину себе, це і є найвищим критерієм професіоналізму. Жураківська за своє життя зіграла не один десяток ролей, які стали для акторки зірковими. Найяскравіша роль Олесі була зіграна у серіалі “Кріпосна”, а також у драматичному серіалі “Мама”.

Олеся Жураківська

Загалом актриса має неймовірний талант, вона грає як комедійні ролі, так і серйозні, такі, що чіпляють за живе. За це вміння її дуже цінують режисери та колеги, бо з нею легко. Також Леся була тренером у “Лізі сміху”, де проявила свій гумористичний талант. Командам та суддям було дуже приємно та комфортно працювати з Жураківською.

Олеся не надто активно веде свою соціальну сторінку в instagram, але все ж таки про свої зміни у житті говорить не приховуючи. Так, наприклад днями акторка виклала новий пост, де продемонструвала, як змінила свій образ. Річ в тому, що Жураківська вирішила слідувати трендам весни 2023 та підстригла модний чубчик, який робить Лесю більш живою та стильною.

Чубчик доволі часто можна було побачити в образах Лесі, але час від часу вона його відрощувала, а потім знову обрізала, тому, можна сказати, що вона доволі часто змінюється та завжди є різною. Але останні кілька років акторка не надто сильно змінювала щось у своєму стилі. Тому чубчик став дуже помітним.

Також варто нагадати, що зірка серіалів довгі роки була самотньою, а під час війни зустріла своє кохання. Це підтверджує фото з чоловіком у військовій формі, який цілує Лесю ніжно у голову та демонструє своє кохання до жінки. Тож, певно найстрашніші часи дійсно можуть принести щастя та кохання до життя кожного, адже в цей час саме такі цінні речі стають важливішими за все.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.