Візочок і дитинка їй дуже пасують: Анна Богдан після розставання з Холостяком Заливако колисає новонародженого

Переможниця 11-го сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Анна Богдан зачарувала мережу кадрами зі своїм новонародженим племінником. Усі деталі в статті.

Днями у знаменитої української блогерки та переможниці 11-го сезону романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Анни Богдан сталося поповнення у родині. У дівчини народився племінник, про що вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Анна Богдан показала, як проводить час з племінником

Як з’ясувалося, проводити час разом з малюком для Анни стало великим щастям, адже вже декілька днів вона не відходить від малюка ні на крок. У її блозі з’являються все нові і нові кадри, на яких вона показує, як прекрасно ладнає з дитиною та справляється з піклування про неї.

Анна Богдан показала, як проводить час з племінником

Звісно, така увага від тітки до новонародженого також є великою допомогою для новоспечених батьків.

Наприклад, на останній фотографії Анна сидить на дивані, одягнена у класичні джинси, сорочку в клітинку та майку. Двома руками вона тримається за дитячий візок, і в цей момент гойдає маля. Хтозна, можливо після такого досвіду Богдан наважиться і на власну дитину.

Анна Богдан показала, як проводить час з племінником

Нагадуємо, що про розставання красуні з холостяком Михайлом Заливако стало відомо минулого року через декілька місяців після початку повномасштабної війни. Пара так і не дала повноцінних пояснень щодо свого розставання, однак декілька разів після розриву молодих людей бачили на вулицях міста, коли вони проводили час разом. Тим не менш, воз’єднання не сталося і зірки прийняли рішення не відновлювати стосунки. Зараз обидва не розповідають новини зі свого особистого життя, тому невідомо, чи знайшли вони одне одному заміну.

Схожі статті

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.