Зачіска – вуха спаніеля: холостячка Злата Огнєвіч показала своє волосся без укладки і роботи стиліста (ФОТО)

Гарна зачіска – це важливий елемент успішного образу, однак не завжди на це визначає часу навіть українським знаменитостям, які показують публіці свою неідеальність.

Злата Огнєвіч – популярна українська співачка, виконавиця багатьох відомих пісень. Окрім цього, Злата Огнєвіч – знаменита учасниця телевізійного шоу Холостячка. Жінка є дуже медійною особистістю, вона постійно з’являється на телевізійних екранах, публікує багато фотографій, де вона позує в ідеальному вигляді – макіяж, зачіска, випрасуваний одяг.

Переважно Злата Огнєвіч з’являється перед підписниками та підписницями з прекрасною укладкою: це або розпущене волосся, дещо підкручене, вкладене на один бік. Або це може бути зібране в низьку гульку волосся. Їй дуже пасує така низька зачіска, підкреслює красиву форму обличчя жінки. Злата Огнєвіч має прекрасне темне волосся, колір підкреслює її очі.

А ось нещодавно Злата Огнєвіч показалася перед шанувальниками та шанувальницями в незвичному образі: вона без професіонального макіяжу, жодної зачіски та вишуканого одягу. Огнєвіч позувала в домашньому образі.

Скріншот зі сторінки Злати Огнєвіч
Скріншот зі сторінки Злати Огнєвіч

На світлині жінка позує в білій сорочці, з червоним манікюром. На обличчі – макіяж повсякденного характеру. Тон, рум’яна, підмальовані губи та вії, але всьо цього в міру.

А ось, що стосується зачіски, то тут явно не працювали ані стилісти, ані перукарі. Злата Огнєвіч позувала такою, якою вона є. Найімовірніше вона просто помила голову та розчесалась. Так, популярна співачка має приблизно таку зачіску: проділ посередині, пасма нагадують вуха спаніеля.

Волосся дещо стирчить угорі, але все одно Злата Огнєвіч лишається красунею. Це й логічно, бо нині так популярно, особливо серед знаменитостей українського шоу-бізнесу, пропагувати натуральність та природну красу з мінімумом штучностей та прикрас.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.