Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає Оксана Марченко, з якою більше не спілкується Кондратюк

Оксана Марченко раніше мала чудову красу від природи, яку здавалося нічим не зіпсувати, проте зараз бачимо зовсім іншу картину. Як тепер виглядає зрадниця України? Дивіться в нашій статті.

Оксана Марченко успішно будувала свою кар’єру в Україні, була улюбленою телеведучою для багатьох українців та навіть стала еталоном жіночої краси, проте часи змінилися й зараз її просто не впізнати.

Після того, як Марченко втекла з України та весь час мовчала про війну, вона сподівалася не з’являтися на публіці, але сталося інакше. Після затримання її чоловіка Віктора Медведчука, екс-ведуча СТБ потішила своїм відеозверненням до Президента України та Президента Туреччини, де просила негайно відпустити її коханого.

На відео було вже не впізнати Марченко. Пластика зробила своє діло й тепер від природної краси не залишилося і сліду. Її неприємна міміка, повіки, які майже не закривалися, чорні окуляри, які робили більш суворий вигляд – все це дуже впадало в очі.

Екс-учасник X-Фактору розповів про лицемірство Оксани Марченко
Зовнішній вигляд Оксани Марченко зараз

Ходили й чутки, що то була зовсім не Оксана Марченко, а її двійник. Звичайно, що це жарти, а сама жінка, ймовірніше за все, перенесла невдалі пластичні втручання до своєї зовнішності.

На російській прес-конференція, благовірну Медведчука попросили зняти маску, де та відмовилася, запевняючи, що зараз має поганий вигляд.

Оксана Марченко на російській прес-конференції

Нагадаємо, що любов у своїх колишніх українських прихильників отримала завдяки роботі телеведучої на співочому талант-шоу “Х-Фактор”. Багато років поспіль, вона залишалася незмінною у своїй ніші та здавалася дуже щирою, усміхненою та доброю. Але виявилося, що це була лише картинка для глядачів.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.