“Ніколи не буду колишньою”: Ксенія Мішина показала, як змінилась після розставання з Еллертом – неймовірна

Популярна й дуже талановита акторка українського кіно та серіалів Ксенія Мішина вже кілька років поспіль вважається однією з найкрасивіших жінок України. І це звання Ксюша досягла не лише гарними очима, а ще й своєю працею.

Акторам завжди важливо мати гарний вигляд, адже вони з’являються у кадрі майже половину свого життя, тому, слідкувати за собою – це фактично частина їхньої роботи. Тому, Мішина ретельно слідкує за своєю зовнішністю. І це стосується не лише обличчя, а ще й фігури. Якщо подивитися на всі ролі Мішиної можна сміливо сказати, що вона завжди була ідеальною та мала струнку фігуру, проте днями, акторка показала річницю, яка дійсно відкриває очі та може дати кожній поштовх на переосмислення свого зовнішнього вигляду.

Ксенія Мішина

Відомо, що головна холостячка України є вегетаріанкою та не вживає міцних напоїв. Вона не має шкідливих звичок та намагається вести правильний образ життя. Ксенія постійно розповідає про свої заняття спортом, походи у басейн, на масаж та медитації. І все це дуже позитивно відображається на стані її тіла та вигляду загалом.

Останні 4 місяці акторка регулярно ходила до спортивної зали і завзято там працювала, багатьом це здавалося навіть дивним, адже фігура Мішиної здавалася ідеальною і без спорту. Але насправді, коли людина хоче вдосконалення – це означає, що в її житті та світогляді відбулися значні зміни, тобто трансформація, яку вона хоче нести в життя.

Так, Мішина в останній публікації розповіла про свій шлях довжиною у 4 місяці, за який їй вдалося зробити зі свого тіла витвір мистецтва. Вона підтягнута, її м’язи видніються з першого ж погляду, плоский живіт та прес, прокачані ноги, руки, спина – все виглядає неймовірно. Але тема поста акторки зовсім не про фігуру.

“Цей шлях почався 4 місяці тому, де спочатку я була одержима красивою фігурою, а потім людьми.  Геніальними людьми, які наштовхнули мене на глобальну зміну ідеалів та пріоритетів, які змусили прокинутися і розплющити очі. Пам’ятаєте таку, здавалося б банальну фразу “я ніколи не буду колишньою”? Так ось це про мене” – написала Мішина.

Далі жінка поділилась посиланням на сторінку професійного бодімейкера, який і допоміг Ксенії досягти таких результатів, а ще працювати над своїм внутрішнім емоційним станом та привести його до ладу.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.