Готовий ноги їй цілувати: екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як проводить вечори з нареченою

Мурат Налчаджиоглу багато років тому став чоловіком відомої української співачки Ані Лорак. Яка з першого погляду закохала в себе молодого та запального турка. Але це щастя довго не проіснувало.

Історія кохання Мурата та Ані була яскравою та гучною, до того ж все почалося з курортного роману, а потім, кохання закружляло обох в красивому танці. Спочатку співачка довго зустрічалась з бізнесменом, а згодом він зробив їй пропозицію. Весілля також було гучним та красивим. Багато гостей, розкішний банкет та неймовірні почуття.

Мурат Налчаджиоглу

Життя Ані та Мурата було легким та гармонійним, але артистка багато працювала та часто їздила на гастролі. Тому, згодом Налчаджиоглу стало не вистачати уваги, а це, є у чоловіків східної національності. І він почав гуляти у клубах та зраджувати Лорак з різними дівицями. Так, одного разу Мурата сфотографували з жінкою, з якою він весело проводив час. Спочатку Лорак не повірила і намагалась пробачити коханого, але не змогла й подала на розлучення.

Так, в екс-подружжя залишилась спільна донька Софія, з якою, Ані не забороняє бачитись з дочкою. Обидва батьки приймають активну участь у вихованні Соні, проте свої стосунки вони зберегти не змогли. Довгий час Мурат був самотнім, але не так давно він зустрів своє нове та сильне кохання, нею знову виявилась українка Лілія Реус, яка змогла зцілити серце східного красеня.

Дівчина працює разом з Налчаджиоглу, тому у них багато спільного, вони багато подорожують та проводять час разом. І Мурат навіть прийняв доньку Лілі від попередніх стосунків як свою. Так само й нова обраниця бізнесмена знайшла спільну мову з Софією. Тож, тепер вони можуть стати справжньою родиною.

Сторіс Мурата

Так, днями Мурат показав, як гарно та романтично проводить свій вечір з Реус. На фото пара проводить час вдома за переглядом телевізора. І Мурат ніжно тримає свою обраницю за ніжку. Це виглядає дуже мило і демонструє теплоту їхніх стосунків. Тож, можливо незабаром Мурат наважиться на пропозицію руки та серця і офіційно стане чоловіком Реус.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.