Головний комік “МастерШеф” Влад Міцкевич носить на руках Олю Полякову: Вадим Буряковський не ревнує?

Оля Полякова нещодавно стала колегою Влада Міцкевича з "МастерШеф" на новому кулінарному шоу, де вони обидва стали ведучими та, здається, дуже сильно подружилися.

Відома та дуже популярна співачка Полякова стала неймовірною улюбленицею українських слухачів. Спочатку Оля була просто співачкою, а згодом її стали запрошувати на різноманітні проєкти, де жінка стала суддею, зірковим тренером та тепер і ведучою. Запальний характер артистки дозволяє їй бути хорошою та цікавою телеведучою. А ось компанію їй склав не менш гуморний та цікавий шеф-кухар та ресторатор Владислав Міцкевич. Саме його продюсери відібрали для нового шоу “Він готує. Вона керує”

Відомо, що Влад пройшов кастинг та дуже сподобався продюсером і режисерам, які  затвердили хлопця на цю роль. Ще пів року тому Міцкевич навіть уявити собі не міг, що стане ведучим та колегою української королеви ночі. Але тепер це стало дійсністю і Міцкевич дуже старається відповідати Ользі, адже для неї ця роль вже не нова і вона багато років є відомою. Та стосунки новоспечених колег склалися дуже добре, тепер вони є друзями та навіть поза кадром спілкуються і ходять разом на прем’єри, де Оля бере участь.

Так, днями Влад пригадав знімальні дні кулінарного шоу та продемонстрував момент, де він бере Олю на руки та носить її по всьому знімальному майданчику.  Це відео може спровокувати нові плітки про Олю, адже неодноразово вона казала про своє бажання розлучитися зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським.

Сторіс Міцкевича

Але здається, що жінка не збирається розлучатися з багатим чоловіком, про це вона казала своїй подружці Маші Єфросиніній. Але річ в тому, що Міцкевич нині є розлученим молодим чоловіком. І саме ця деталь може стати приводом для пліток.

Схожі статті

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Зробила пластику? Аліна Гросу засвітила зміни на носі: як він виглядав раніше та як зараз (ФОТО)

Аліну Гросу неодноразово підозрювали у тому, що вона зробила пластику після того, як повернулася з навчання у Москві. Але співачка стояла на своєму.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.