Жінки-кішки або чорні пантери: хто крім Ксенії Мішиної і Насті Каменських полюбляє носити чорний одяг

Чорний колір в одязі – це незмінна класика. Пам'ятаєте, вислів про маленьку чорну сукню у гардеробі кожної жінки. Так от, це стосується не лише суконь, адже це дійсно універсальний колір.

Чорний одяг можна комбінувати як з іншими класичними елементами гардероба, так і з яскравими кольорами. Наприклад, з відтінками рожевого, зеленого, синього, жовтого, помаранчевого, червоного, фіолетового та іншими кольорами. Тож, це дійсно універсальна класика гардероба кожної жінки. І насправді дуже часто буває так, що жінка хоче виглядати яскраво, але все ж таки обирає чорне вбрання.

І серед звичайних жінок, і серед зіркових є багато любительок чорного вбрання та аксесуарів. Адже ніякий колір більше не  є таким підходящим до всього, що можна одягти. А ось сумки та взуття чорного кольору – це взагалі окрема історія класики. Тому його обирають найвідоміші зірки, як українські, так і закордонні. Але поговоримо про наших прихильниць цього кольору.

Ксенія Мішина

Здається, що Мішина постійно одягається в чорний колір, особливо у спортивну залу. Ксенія постійно носить лосини та топи чорного кольору, також її сукні, жакети та куртки завжди чорного кольору. До блакитних очей акторки, чорний колір пасує добре, він підкреслює їхню яскравість.

Злата Огнєвіч

Співачка Злата Огнєвіч також полюбляє чорний колір у своєму гардеробі й дуже часто обирає вбрання саме цього відтінку. Та у Злати ситуація чорного переплітається з її яскравими карими очима, які цей відтінок також робить ще більш яскравими, тому він їй точно пасує.

Настя Каменських

Артистка Настя Каменських теж не є рівнодушною до чорного кольору, тому часто обирає вбрання цього кольору. І у Насті також карі очі та чорне волосся, тому для неї чорний колір є ідеальним.

Схожі статті

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.