Зовсім не колишня дружина Олена Мозгова: Олександр Пономарьов показав красуню, від якої не може відірватися

Тривалий час Олександр Пономарьов вів досить закритий образ життя, і лише нещодавно почав знову відкриватися своїй публіці з нових сторін. Усі деталі в статті.

За плечима у золотого голосу України Олександра Пономарьова два невдалих шлюби. Продюсерка Олена Мозгова пішла від чоловіка через романтичні почуття до іншого, а Вікторія Мартинюк натомість скаржилася на те, що виконавець перетворив їхній союз на любовний трикутник, де третя особа постійно змінювалася.

Олександр Пономарьов показав красуню, від якої не може відірватися

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов показав красуню, від якої не може відірватися

Декілька років назад в інтерв’ю, яке Олександр Пономарьов дав Катерині Осадчій у програмі “Світське життя” і зізнався, що готовий одружитися втретє, якщо зустріне свою людину. На даний момент відомо, що живе артист не сам. У музиканта є цивільна дружина, про що розповіла матір його сина Сашка. Однак, особистість потенційної мачухи свого сина жінка не розкрила. Але Пономарьов має ще одну співмешканку, про яку говорить не часто: мова йде про його вірну подругу з незвичайним ім’ям Ши.

Олександр Пономарьов з улюбленицею Ши
Олександр Пономарьов показав красуню, від якої не може відірватися

Так, нещодавно на особистій сторінці Олександра Пономарьова в соціальній мережі Instagram з’явилося фото артиста зі справжньою красунею, то того ж білявою – собачкою породи ши-тцу. Обидва позували на дивані.

Зазвичай чоловіки обирають крупні породи собак, однак Олександр Пономарьов зробив вибір на користь маленької та доброзичливої собаки.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Олександр Пономарьов залишався разом зі своїми співвітчизниками і почав активно гастрольну діяльність разом зі своїм колегою та другом Дзідзьо. Останнім часом виконавці дуже зблизилися, адже їхні дуети користуються шаленою популярністю. Зокрема з Пономарьовим Михайло відкрився з абсолютно іншої сторони: серйозної, претензіозної та майстерної з огляду на вокал.

Власне, український шоу-бізнес давно не бачив таких сильних дуетів, і цілком імовірно, що співпрацювати а виконавці будуть з великою охотою і надалі. Якщо минулого року музиканти здебільшого гастролювали Україною, то зараз вони влаштовують благодійні заходи за кордоном.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.