Христина Соловій показала свою маму, яка могла б стати тещею Святослава Вакарчука: ошатна літня жінка (ФОТО)

Відома українська співачка Христина Соловій зазвичай не надто активно демонструє своє життя поза сценою, тому й про її родичів відомо небагато інформації. Тому фото з мамою, яке з'явилося у мережі досить здивувало підписників зірки.

Днями вся Україна та інші країни світу святкували Великдень, а це вважається дуже сімейним святом. У цей день прийнято зібратися за одним столом разом з родичами, спекти смачні паски, накрити розкішний стіл та, звісно, побитися яйцями та інші багатовікові традиції.

Христина Соловій

Загалом Великодні свята завжди були дуже значущими для українського народу, адже у цих днях є якийсь особливий вайб та магія, яку ми всі пропускаємо крізь себе та насолоджуємося святом. Але не завжди погода буває гарною, як, наприклад, цього року. Але найголовніше це тепло, яке йде зсередини. Саме воно здатне нас зігріти та подарувати неймовірну атмосферу.

Так, наприклад, у цей святий день Христина Соловій вирішила відвідати свою маму, і саме з нею відзначити Великдень. Співачка показала кошик з паскою та крашанками, а також тепле фото з мамою.

“Цього Великодня я у мами. Маю велике щастя сидіти за святковим столом і відтворювати багатовікову українську традицію ще завзятіше. Бо вже без бабці. А вона дуже хотіла, аби її внуки дотримувалися цих традицій” – написала Соловій.

Тож, такі теплі слова Христина адресувала всій своїй родині, а особливо бабусі, яка вже, на жаль, не живе на цьому світі, але бачить все з високу, та може порадіти за своїх доньку та онуку. Отже, оскільки артистка одинока дівчина, то це свято вона відсвяткувала лише у компанії своєї матусі. Яка, до речі, досить красива жіночка, але важко сказати, що Христина схожа на неї. Проте можна цілком запевнити, що очима вони схожі між собою, а от все інше, геть не дуже сходиться у їхній зовнішності.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.