Знайшлася матір старших дітей Арсена Мірзояна: перша дружина геть не схожа на Тоню Матвієнко

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян має досвід розлучення, а також не може похизуватися абсолютною вірністю. Як виглядає колишня дружина чоловіка?

Кохання Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко — доказ того, що робота в шоу-бізнесі може повпливати не тільки на кар’єрні досягнення, але й повністю перевернути особисте життя. На телебачення чоловік потрапив, будучи одруженим та батьком двох дітей. Але попереду на нього чекав роман з красунею-спадкоємицею Ніни Матвієнко Антоніною.

Арсен Мірзоян показав, як виглядає його колишня дружина

Як виглядає жінка, у якої Тоня Матвієнко відбила Мірзояна
Арсен Мірзоян показав, як виглядає його колишня дружина

З розлученням Арсен Мірзоян не поспішав. Натомість він запросив Тоню Матвієнко разом з собою у гастролі, які тривали рік. Чоловік хотів упевнитися в тому, що це не просто бажання закрутити інтрижку, а справжнє кохання, яке буде варте того, що буде далі.

Повернувшись з концертного туру, Арсен повідомив своїй дружині, що хоче розлучитися. Усе майно, гроші та обидва спадкоємці залишилися з нею.

Арсен Мірзоян показав, як виглядає його колишня дружина

Натомість Арсен прийшов у будинок своєї нової коханої з абсолютно пустими кишенями. Молода пара почала жити у матері Тоні Ніни Митрофанівни. При цьому сама співачка була проти таких стосунків, адже не хотіла, щоб її дочка розбивали сім’ю.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко також поводилися дуже обережно, адже не бажали прославитися в шоу-бізнесі як коханці. Це був доволі важкий період, адже молодим людям було необхідно зберегти свою репутацію. Однак зараз родина дуже щаслива і усі зусилля того були варті.

Так, пара виховує спільну дочку Ніну, а також старшу дочку Тоні Уляну, яка народилася від попереднього шлюбу. Також сім’я часто їздить на відпочинок, куди бере синів Арсена. Хлопчики прекрасно ладнають зі співачкою, а Тоня зі своєї сторони робить усе можливе, щоб вони почувалися поруч з нею комфортно.

Коли у будинок Тонею Матвієнко увійшов Арсен Мірзоян її стосунки зі старшою спадкоємицею одразу ж налагодилися. До цього маленька красуня проживала разом зі своїм рідним батьком і мала погані взаємини з матір’ю. Поява Арсена Мірзояна усе кардинально змінила. Минулого року родина знаходилася в розлуці через повномасштабну війну, але зараз сім’я знову разом.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.