Знайшлася матір старших дітей Арсена Мірзояна: перша дружина геть не схожа на Тоню Матвієнко

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян має досвід розлучення, а також не може похизуватися абсолютною вірністю. Як виглядає колишня дружина чоловіка?

Кохання Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко — доказ того, що робота в шоу-бізнесі може повпливати не тільки на кар’єрні досягнення, але й повністю перевернути особисте життя. На телебачення чоловік потрапив, будучи одруженим та батьком двох дітей. Але попереду на нього чекав роман з красунею-спадкоємицею Ніни Матвієнко Антоніною.

Арсен Мірзоян показав, як виглядає його колишня дружина

Як виглядає жінка, у якої Тоня Матвієнко відбила Мірзояна
Арсен Мірзоян показав, як виглядає його колишня дружина

З розлученням Арсен Мірзоян не поспішав. Натомість він запросив Тоню Матвієнко разом з собою у гастролі, які тривали рік. Чоловік хотів упевнитися в тому, що це не просто бажання закрутити інтрижку, а справжнє кохання, яке буде варте того, що буде далі.

Повернувшись з концертного туру, Арсен повідомив своїй дружині, що хоче розлучитися. Усе майно, гроші та обидва спадкоємці залишилися з нею.

Арсен Мірзоян показав, як виглядає його колишня дружина

Натомість Арсен прийшов у будинок своєї нової коханої з абсолютно пустими кишенями. Молода пара почала жити у матері Тоні Ніни Митрофанівни. При цьому сама співачка була проти таких стосунків, адже не хотіла, щоб її дочка розбивали сім’ю.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко також поводилися дуже обережно, адже не бажали прославитися в шоу-бізнесі як коханці. Це був доволі важкий період, адже молодим людям було необхідно зберегти свою репутацію. Однак зараз родина дуже щаслива і усі зусилля того були варті.

Так, пара виховує спільну дочку Ніну, а також старшу дочку Тоні Уляну, яка народилася від попереднього шлюбу. Також сім’я часто їздить на відпочинок, куди бере синів Арсена. Хлопчики прекрасно ладнають зі співачкою, а Тоня зі своєї сторони робить усе можливе, щоб вони почувалися поруч з нею комфортно.

Коли у будинок Тонею Матвієнко увійшов Арсен Мірзоян її стосунки зі старшою спадкоємицею одразу ж налагодилися. До цього маленька красуня проживала разом зі своїм рідним батьком і мала погані взаємини з матір’ю. Поява Арсена Мірзояна усе кардинально змінила. Минулого року родина знаходилася в розлуці через повномасштабну війну, але зараз сім’я знову разом.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?