Підопічна Вакарчука Христина Соловій після дебюту з Жаданом показала нові кадри у ліжку: “Щось коїться”

Христина Соловій – молода, талановита, успішна і дуже популярна українська співачка, яка всю свою кар'єру намагається відтворити українську культуру у своїх піснях. Адже для неї це місія.

Христина стала неймовірно відомою завдяки своїй пісні “Тримай мене”, яка, у свій час грала всюди, а також по телевізору крутили її кліп, а пісню наспівували всі дівчата, адже вона торкається самого серця. Та й досі цей трек не є забутим, ому що спогади не зітреш, а саме з цією піснею у багатьох дівчат є певні моменти у минулому.

Сергій Жадан і Христина Соловій у кліпі Юність
Сергій Жадан і Христина Соловій у кліпі Юніст

Але якби не участь у “Голосі країни” під чуйним керівництвом Святослава Вакарчука, дівчину моли б забути, адже кожному молодому артисту потрібна людина, яка буде готова взяти на себе питання розкрутки. Тож у випадку Соловій ним став саме лідер гурту “Океан Ельзи”. На проєкті було видно, як зірковий тренер щиро вболіває за свою підопічну і намагається їй допомогти.

Образ Христини, він дуже ніжний, її пісні всі про кохання, вони чуттєві, справжні та змушують відчувати ті вібрації, які вона намагається передати. Але багато хто вважає, що це амплуа зробив співачці Вакарчук. А от інша частина з цим зовсім не погоджується. Проте зараз Соловій сама будує свій творчий шлях, і варто сказати досить успішно.

Нещодавно дівчина випустила дуже сміливий і романтичний кліп, в якому взяв участь відомий поет і співак Сергій Жадан. І їхня спільна творчість має назву “Юність”. Пісня неймовірна, а кліп просто потрапляє у саме серце. Обидва артисти залишилися задоволені результатами та мають надію попрацювати разом ще.

А от днями Христина виклала фото зі зйомок, де вона у звичному для себе ніжно-драматичному образі сидить на ліжку. Заінтригувала Соловій своїх прихильників таким чином. Але подробиць не розкрила.

Сторіс Соловій
Сторіс Соловій

Тож, залишається лише чекати, поки співачка сама розповість, що це за зйомки та для якого проєкту.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.