Незабаром стане як Євген Кошовий: Дмитро Монатік показав, наскільки сильно набрав за останній рік

Дмитро Монатік відомий український співак і танцюрист, який має власний стиль виконання та спілкування з публікою. Саме за це його і люблять українці, за його не типовість та глибокі думки.

За останній рік ми всі змінилися, і наше життя вже точно не буде таким, як було рік тому. У житті зірок прихильників завжди цікавило особисте та приватне життя, оскільки воно, як правило сидить рід замками. Тому, багато хто намагається дізнатися що приховують зірки. Особливо, коли вони змінюються зовні.

Діма Монатік
Діма Монатік

Так, наприклад, за останній рік Дмитро Монатік дуже змінився зовні, та й загалом, він трохи понизив свої рейтинги серед українців. Адже Монатік опинився одним з тих, хто поїхав за кордон у розпал війни разом з дружиною та дітьми.

Через це Монатіка вже встигли вписати у список зрадників та викреслити зі свого плейлиста. Проте все це лише загострення ситуації, яку люди самі ж й провокують. А людина просто була поруч з родиною, у нього малі діти, і їм поруч потрібен батько, який є для синів єдиним захисником та опорою. тим більше, що на фронті від нього не було б користі. А благодійністю Дмитро й так займався за кордоном. Він часто виступав на благодійних концертах і надсилав гроші на Збройні Сили України.

Та навіть у своєму щільному графіку Монатік примудрився набрати зайву вагу. Так, Діма майже ніколи не був досить струнким та завжди мав свій фірмовий стиль одягу, який завжди приховував недоліки фігури Дмитра.

Проте, коли співак повернувся до України і вперше з’явився на інтерв’ю у Маші Єфросиніної, де відверто розповів про своє життя за останній рік. А також чоловік досить сильно набрав вагу, і це дуже помітно. Та з того часу вже пройшов певний період часу, а Діма лише крупнішим став.

Монатік набрав вагу
Монатік набрав вагу

Днями Монатік з’явився на новому шоу на радіо “Муз.Редакція”,  де співак потрапив у кадр та показав досить пухлі щічки та запухлі очі. Можливо, Діма не висипається й саме тому так отікає, а можливо набирає вагу.

Схожі статті

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Зробила пластику? Аліна Гросу засвітила зміни на носі: як він виглядав раніше та як зараз (ФОТО)

Аліну Гросу неодноразово підозрювали у тому, що вона зробила пластику після того, як повернулася з навчання у Москві. Але співачка стояла на своєму.