Як виглядає перша дружина Святослава Вакарчука: були разом понад 20 років, а тепер все в минулому

Святослав Вакарчук відомий український співак, який є лідером гурту "Океан Ельзи". Його дуже шанують та люблять українці, оскільки він його творчість є досить несхожою на всі інші.

Вакарчук не любить виставляти своє особисте життя на загал, чоловік вважає, що його повинні поважати не за його особисте життя, а лише цінувати за творчість та його професійність. Проте одна подія з його життя все ж таки змусила музиканта перервати мовчання. Так, влітку 2021-го він повідомив про розлучення зі своєю законною дружиною Лялею Фонарьовою після більш ніж 20 років у шлюбі. Це сталося дуже різко та неочікувано для всіх.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Який вигляд має перша дружина Вакарчука

Спочатку причина їхнього розриву не була відома, оскільки ні Ляля, ні Святослав, але згодом стало відомо, що на горизонті Святослава з’явилась інша жінка, яка, до речі, й народила йому дитину, коли співак ще був у шлюбі. Звичайно, це дуже здивувало й дружину та публіку. Адже Вакарчук завжди здавався зразковим чоловіком.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Відомо, що спільних дітей у Лялі і Вакарчука за 20 років разом не з’явилося, хоча свою падчерку Діану він завжди називав донькою, ставився до неї, як до рідної. Дівчина вже доросла і працює креативним директором “Океан Ельзи”. Тобто, навіть після розлучення, Святослав не припинив спілкування з падчеркою.

Але хто народив йому дитину тривалий час було невідомо, але подейкують, що його тодішньою обраницею стала Євгенія Яцута – продюсерка “Radioaktive Film”, яка неодноразово співпрацювала з гуртом. Але жоден з них не став розповідати деталі чи подробиці цієї ситуації. Єдине, що стало відомо це ім’я сина – його назвали Іваном.

Тож, як склалася нинішня доля Лялі невідомо, а от Святослав живе своє життя, яке зокрема, зосереджено на роботі та допомоги українцям та Збройним Силам Україну.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.