Екс-тренер збірної по футболу Андрій Шевченко показав фото у Києві зі старшим сином Джорданом: вже чоловік

Андрій Шевченко відомий український футболіст, який став справжньою легендою не лише в Україні, а ще й за кордоном, адже він дійсно має неабиякий талант у своїй справі.

Андрія Шевченка всі пам’ятають як гравця футбольного клубу  “Динамо-Київ”. З самого дитинства він мріяв стати зіркою футбольного поля і в його житті таки мрія стала дійсністю. Але це не збіг якихось обставин, оскільки він все життя завзято тренувався та грав з різні футбольні клуби допоки не потрапив до свого омріяного “Динамо”.

Андрій Шевченко
Андрій Шевченко

Звісно, всі ми знаємо, що робота футболіста – це робота на виснаження, майже без вихідних та відпусток. Відпочити повноцінно вони можуть лише тоді, коли мають перерву у сезонах. І напевно, саме в цей час футболісти мають можливість побудувати своє особисте життя.

І, як відомо, з цим аспектом життя в Андрія все чудово, оскільки він давно одружений на моделі Крістін Пазік та є багатодітним батьком. Адже пара виховує чотирьох синів Джордана, Крістіана, Олександра та наймолодшого Райдера-Габріеля.

Найстаршим з них є Джордан, який у свої 18 років вже активно допомагає батькові підтримувати Україну у всьому світі. Наприклад, хлопець разом з батьком вже побував на зустрічі ООН та зміг відстояти власну думку щодо України.

А нещодавно, Андрій показав спільне фото зі старшим сином на фоні київського моста. Виявляється попри небезпеку в Україні та зокрема у столиці Джордан вирішив, що має бути в Києві та бути поруч із батьком. Адже хлопець всім серцем дуже любить Україну, бо вважає, що ця країна його друга батьківщина.

Шевченко з чином Джорданом
Шевченко з чином Джорданом

Варто сказати, що Джордан у свої 18 виглядає вже як справжній чоловік. Він серйозний та відповідальний. І саме тому вирішив бути тут і допомагати тим, що в його силах, адже з допомогою свого впливового тата він може не мало.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.