Дружина Тімура Мірошниченка вперше показала сина, якого вони заберуть із дитбудинку: “Бути нарізно дуже важко”

Дружина популярного українського ведучого Тімура Мирошниченка Інна вперше показала спільний знімок з її майбутнім сином, якого вони забирають з дитячого будинку.

Минулого року Тімур Мірошниченко та його дружина Інна вперше повідомили про те, що прийняли рішення усиновити дитину. Але на відміну від своїх колег, пара одразу ж приступила до процесу і пройшла неймовірний бюрократичний шлях, щоб забрати хлопчика додому. Власне, стать дитини стало відомо лише нещодавно.

Дружина Тімура Мірошниченка вперше показала сина

Сім’я стверджує, що вже знаходиться на фінішній прямій і незабаром зможе забрати малюка в дім. У цей момент родина стане багатодітною, адже Тімур та Інна мають сина та дочку, які також нетерпінням чекають на братика.

Як звуть хлопчика, скільки йому років, чи є в нього родина, а також які взаємини він встиг побудувати зі своїми майбутніми братом та сестрою — усе це пара поки що не розповідає.

Дружина Тімура Мірошниченка вперше показала сина

Дитину зірки поки що не показували, що зрозуміла. Однак, Інна нещодавно оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільний кадр з майбутнім сином, на якому видно, як вона тримає його за руку. У дописі до публікації жінка написала про те, наскільки важко їй вдається терпіти розлуку з дитиною.

Дружина Тімура Мірошниченка вперше показала сина

Також жінка заговорила про хвороби хлопчика. Мовляв, у нього є декілька діагнозів, але проблеми зі здоров’ям дитини не уточнювала.

“Він син, народжений серцем. Ніби ми загубили, наполегливо шукали і от нарешті знайшли. Коли хочеш плакати від щастя і надолужувати кожну хвилину розлуки. Бути нарізно дуже важко. Тому їздити через день в іншу область вже не здається складним завданням. Як після цього не вірити в долю? Що ми мали знайти саме його з тисяч анкет? З тисяч неактивних лише одну актуальну”, – зізналася Інна.

Примітно, що Тімур небагато словник у темі стосовно усиновлення, хоча дає зрозуміти своїм підписникам, що це дуже хвилююча для нього подія і він з нетерпінням чекає на неї.

Тим часом Юрій Горбунов та Катерина Осадча, Григорій та Христина Решетнік та інші пари поки не тішать новинами щодо усиновлення, яке активно обговорювали раніше.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.