У хід пішли тумаки і ноги: колишній чоловік Лорак показав, як їхня дочка Софія “зчепилася” зі зведеною сестрою

Колишній чоловік знаменитої української виконавиці Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як його дочка Софія та падчерка проводять разом час в Туреччині.

Декілька тижнів тому колишній чоловік знаменитої російської співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу одружився. Його наступною дружиною стала українка Лілія Реус, з якою бізнесмен зустрічався декілька років.

Пропозицію своїй обраниці він зробив незадовго до початку повномасштабної війни, а тому, цілком імовірно торжество і було відкладено на деякий час.

Мурат Налчаджиоглу показав, як його дочка і падчерка граються

У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з'явилася ще одна донька
Мурат Налчаджиоглу показав, як його дочка і падчерка граються

Примітно, що обидва мають досвід сімейного життя за плечима, а також дитину від попередніх стосунків. У візажистки підростає дочка абсолютно такого ж віку як і Софія Налчаджиоглу. Неодноразово підприємець показував, як дівчатка проводять разом час, тож у шанувальників здебільшого склалося враження, що зведені сестри подружилися. Ба більше, на свій день народження Софія також вирішила рушити до батька, у якого на даний момент медовий місяць.

Нещодавно бізнесмен оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри з Батьківщини, на яких показав, як дівчата б’ються у Mortal Kombat. Популярна гра не залишила красуню байдужими, тож вони прекрасно провели час за гральною приставкою.

Мурат Налчаджиоглу показав, як його дочка і падчерка граються

Нагадуємо, що після 24 лютого Ані Лорак зникла з інформаційного простору. Співачку закликали заговорити про свою позицію публічно, але вона натомість наштовхнулася спочатку нерозуміння від аудиторії, а потім, звичайно, бурхливу критику. Деякі шанувальники продовжували сподіватися, що Кароліна все ж таки передумає, але після її інтерв’ю все стало на свої місця, а за артисткою назавжди закріпився статус зрадниці.

Тим часом її дочка сильно зблизилася з батьком за минулий рік. Красуня багато часу проводила в Туреччині разом з татом та його родичами. Подейкували, що і сама Лорак півроку знаходилася саме у сім’ї Мурата. Однак дана інформація так і не підтвердилася. Зараз виконавиця будую стосунки з іспанцем, а у Софії з’явилася мачуха та сестра.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?