Марічка Падалко нарешті досягла бажаного і зустрілася з чоловіком-захисником Єгором Соболєвим: “Плачу і радію”

Марічка Падалко відома українська телеведуча, яка стала незмінним обличчям топового телеканалу 1+1. Новини ТСН вже дуже важко уявити без Падалко, адже її кар'єра розпочалась ще у молоді роки.

За останній рік життя кожної української пари змінилося на 90 градусів, адже більшість чоловіків поїхали на фронт аби захистити свою країну, на жаль, зараз чоловікам не доводиться обирати, йти на фронт чи не йти, адже якщо вони мають фізичну підготовку та вміють керувати зброєю, то вони точно зобов’язані піти на захист України. Та насправді, багато й добровольців у рядах захисників.

Марічка Падалко з Єгором Соболєвим

Так, наприклад, чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв потрапив у число тих чоловіків, які пішли за власним бажанням на фронт, оскільки вони відчувають свою потребу там і хочуть бути корисними на полі бою.

Чоловік Марічки дуже відважний та сміливий, саме тому він не зміг собі дозволити сидіти рівно на місці або просто працювати у своїй сфері. Його характер занадто сильний, щоб не діяти. Саме тому ведучій та її дітям довелося відпустити свого захисника на фронт. Через це вони не мають змоги бачитись часто, адже бійців додому відпускають дуже рідко. На жаль, так влаштоване життя військових.

Та іноді героям щастить і їх можуть відпускати додому, але така розкіш дозволяється буквально на 2-3 дні. І лише через певні та дуже серйозні причини. Адже залишати позиції не можна. Та декому щастить. Так, наприклад, чоловіка Марічки відпустили до Києва лише на два дні через те, що йому потрібно виконати військове доручення. І звісно родина не могла втратити шанс зустрітися з Єгором, обійняти його та відчути обійми найдорожчого чоловіка у житті.

Зустріч Єгора з родиною

До того ж для дітей ця зустріч була повною несподіванкою та дуже приємним сюрпризом, адже свого татка вони не бачили цілих вісім місяців, а це великий термін.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.