Сива борода та втомлений вигляд: Сергій Притула вразив змінами за період волонтерської роботи – відданий герой

Шоумен та колишній телеведучий розважальних програм Сергій Притула заявив, що більше ніколи не повернеться в нішу гумору, адже переконаний – смішити людей під час та після війни не зможе.

Сергій Притула активно працює на волонтерському напрямку з 2014 року, заснувавши благодійну організацію “Фонд Сергія Притули”, який неодноразово збирав колосальні суми для забезпечення необхідною технікою українських військових. Чого тільки вартує збір на Байрактари, який відверто приголомшив усіх. За ті кошти вдалося придбати супутник, адже безпілотників було надано Україні безоплатно.

Безумовно, така титанічна волонтерська праця неабияк виснажує, тому це певною мірою відобразилося на обличчі Сергія Дмитровича. В новому дописі чоловік повідомив, що оголошує новий мегазбір “Дістанемо ворога всюди”, мета якого полягає в зібранні 101 600 000 гривень. Ця сума необхідна для придбання цілого переліку засобів, які допоможуть у боротьбі з ворогом на суші, повітрі та воді.

Сергій Притула вразив змінами за період волонтерської роботи

Притула згідний, що це немала сума, однак і нас українців багато, тому звернувся до пересічних громадян та наших друзів за кордоном, з певним закликом долучитися до нового збору.

Неможливо не запримітити, що Сергій має втомлений вираз обличчя, а також дещо сиву бороду. На відео чоловік постав в білій футболці, з написом на фоні карти цілісної України.

Сергій Притула вразив змінами за період волонтерської роботи

На тлі війни, шоумен зробив гучну заяву про майбутню роботу на телебаченні. Чоловік запевнив, що більше ніколи не повернеться до розважальних проєктів, адже переконаний – після всього пережитого, смішити народ не зможе. Натомість подякував долі за прожиті 17 років кар’єри телеведучого й нині продовжить активно розвиватися в соціально-політичній сфері, аби разом досягти перемоги.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?