Юрій Горбунов показав, як виглядають його сини від Каті Осадчої: блакитноокі малюки з пшеничним волоссям

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов показав, як виглядають його спадкоємці Іван та Данило, які народилися від Каті Осадчої. Детальніше в статті.

Тривалий час знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов залишався бездітним. У шлюбі з Людмилою Горбуновою чоловік виховував падчерку Ксенію, а згодом навіть став дідусем. Тим не менш, 7 років тому усе кардинально змінилося: телеведучий повідомив про те, що знаходиться у любовних стосунках з колегою Катериною Осадчою, а також незабаром стане батьком.

Юрій Горбунов показав, як виглядають його сини Іван та Данило

Пара одружилася і вже через декілька місяців у них народився спільний син Іван. Хлопчик — первісток Юрія Горбунова. Понад 5 років сім’я не показувала обличчя малюка. Катя та Юрій мають принципове ставлення до публічності.

Родина Юрія Горбунова
Юрій Горбунов показав, як виглядають його сини Іван та Данило

Мовляв, можуть показувати своїх дітей лише тоді, коли вони самі цього хочуть. Так, багато років Катерина приховувала свого сина Іллю, який не бажав набувати популярності, і так само зовнішність Івана залишалася тривалий час секретом.

Юрій Горбунов та Катя Осадча зі своїми дітьми
Юрій Горбунов показав, як виглядають його сини Іван та Данило

Тим не менш, після народження маленького Данила, яке сталося напередодні повномасштабної війни, родина стала показувати усіх своїх синів. Вже помітно, що хлопчики більше схожі на матір. Обидва успадкували пшеничне волосся, а також світлий колір очей та шкіри.

На особистій сторінці Юрія Горбунова в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються нові кадри його спадкоємців. І кожного разу вони призводять фурор серед шанувальників.

Нагадуємо, що після 24 лютого Катя Осадча евакуювалася разом з дітьми на захід України, а Юрій Горбунов залишився в столиці, де шукав роботу. Чоловік став знову працювати у ранкових шоу, а Катя повністю перекваліфікувалася у пошук зниклих людей. Осадча не шкодує про завершення програми про світське життя, а говорить, що давно думала, як цю історію закінчити. Згодом сімейство повернулося у свій будинок за містом і Різдво родина вже зустріла разом, під власним дахом і у повному складі.

Відомо, що син Ілля живе з родиною, коли приїжджає зі Сполучених Штатів.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.