Зрозуміє тільки Мартиновська: колумбійський красень Ектор Хіменес-Браво показав 50 відтінків себе

Ектор Хіменес-Браво відомий шеф-кухар, який 15 років тому приїхав до України з Колумбії. І за цей час він настільки звик до України, її колориту, людей та культури, що він не виїхав навіть під час війни.

Як тільки Ектор став відомим в українському середовищі, його помітили продюсери каналу СТБ, оскільки він дуже професійний, цікавий та серйозно ставиться до своєї роботи. До того ж він колумбієць, а це вже додає ще більшої цікавості для глядачів. А оскільки в нашому суспільстві все закордонне сприймається, як найкраще – це гарний хід для каналу і для шоу.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Хіменес-Браво обожнює свою роботу, кухня для нього – це терапія і місце для реалізації його найцікавіших і творчих ідей. Він вже багато чого показав за всі роки своєї кар’єри. Його рецепти дуже неординарні й саме з ними він підкорив світ та Україну, де й почала будуватися його кар’єра. І до того ж дуже швидко, саме тому Ектор нині справжня зірка кулінарії та телебачення.

Коли Хіменес-Браво готує, він ніби потрапляє в інший вимір, адже його кухня – це мистецтво. Та насправді на кухні “МастерШеф” Ектор майже ніколи не готував. Але в Битві сезонів цю традицію започаткували Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська. Адже разом з учасниками на чорних фартухах вони готували свої шедеври.

А от вже зараз, під час зйомок нового сезону аматорі в й до гуру кулінарії Ектора дійшла черга. Тому, чоловік вирішив показати свої 50 відтінків на кухні. Так, чоловік продемонстрував у сторіс три фотокартки з різними емоціями.

Емоції Ектора на кухні
Емоції Ектора на кухні

Тож, як можна побачити, на кухні великий кулінар проживає цілу палітру настроїв та емоцій, оскільки для нього цей процес приносить йому лише задоволення та щастя.

Але яку страву Ектор приготував для конкурсантів невідомо, адже поки що це секрет, який стане відомим лише тоді, коли новий сезон “МастерШеф” вийде в ефір на телеканалі СТБ.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.