Оля Полякова, Фреймут, Кошовий та інші зірки, які готуються видавати доньок заміж: як виглядають майбутні зяті

У кожної дівчини настає момент, коли вона зустрічає своє перше кохання. Зазвичай це відбувається у підлітковому віці, але у кожного своя доля і для кожного кохання є свій правильний час.

У багатьох українських зірок діти вже доволі дорослі, і у більшості з них є саме доньки, які вже встигли закохатися вперше, а можливо і вдруге, але точно серйозно. До того ж нинішні діти ростуть і розвиваються набагато швидше, ніж колись це робили ми. Нові часи, нові вимоги та виховання. І від цього вже нікуди не подітися. Просто треба прийняти той факт, що всі виростають і відбувається це зі швидкістю світу.

Маша з коханим
Маша з коханим

Наприклад, донька Олі Полякової вже давно має хлопця, але вже нового, Його звуть Артем. З ним вона насправді кохає, і це дуже щире почуття. Так, це юне кохання, але доволі серйозне, оскільки Маша знайома з батьками Артема, так само як і хлопець вже встиг познайомитись з Олею Поляковою. Відомо, що хлопець зі Львова, але також навчається у Лондоні, власне, там вони з Машею і познайомилися.

Варя з хлопцем

Також вже встигла поринути у кохання й дочка Євгена Кошового Варвара. Дівчина виросла доволі самостійною. Варя не надто активно веде свої соціальні мережі. Але іноді Варвара таки викладає фото у сторіс. І кілька разів дівчина показувала спільні фотографії зі своїм хлопцем. Про хлопця Варі майже нічого не відомо, лише те, що він її однолітка і дуже поважно ставиться до дівчини.

Старша дочка Телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл також вже доволі давно зустрічається з хлопцем в Лондоні. Коханого дочки Ольги Фреймут звати Оскар і про нього також мало чого відомо, проте не виключення, що вони навчаються разом в одній школі.

Злата з коханим
Злата з коханим

Тож, як ми бачимо підліткове кохання також може бути серйозною та щирою. Але чи будуть у дівча весілля з цими хлопцями, поки що невідомо, адже життя дуже непередбачуване. Але поки що доньки Кошового, Фреймут і Полякової відчувають себе коханими й щасливими поруч зі своїми обранцями.

Схожі статті

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.