Злата Огнєвіч просить контакти молодих мам: ощасливила фанів новиною про поповнення – “Актуальна інформація”

Героїня "Холостячки-2" та відома музична виконавиця Злата Огнєвіч просить контакти молодих матусь для того, аби придбати речі для новонароджених та ощасливила фанів новиною про поповнення в її родині.

Не так давно вщухли розмови про неправильний вибір Злати Огнєвіч на проєкті “Холостячка”, зате тепер прихильники активно обговорюють її нинішнє особисте життя та чекають новину про появу нового чоловіка й заміжжя.

Останнім часом Злата Огнєвіч демонструє свою завзятість в кар’єрі, однак про шлюб чи народження дитини завжди реагувала негативно, мовляв, не розуміє, чому жінка в суспільстві асоціюється лише з прагненням дати життя іншій людині.

Огнєвіч розповіла причину розриву з Задворним
Злата Огнєвіч ощасливила фанів новиною про поповнення

Однак нещодавно холостячка поділилася щасливою новиною. Знаменитість у своєму блозі попросила контакти молодих матусь та зізналася фанам про поповнення в її сім’ї. У свої 37 років вона зможе взяти на руки маля, відчути, що таке відповідальність перед маленькою людиною та надати гідний приклад цілеспрямованої особистості. Зізналася, що незабаром стане тіткою, тому для неї питання пошуку дитячих речей та іграшок досить актуальне.

“Я скоро стану тіткою. Тому, дуже актуальна ця інформація”, – поділилася Злата.

Злата Огнєвіч ощасливила фанів новиною про поповнення

Сама ж Огнєвіч наголошує, що всьому свій час, тому не переймається, що досі немає своїх нащадків. В майбутньому співачка не проти взяти маля з дитячого будинку, якщо зі своїми не складеться, проте додала, це питання вона буде обговорювати зі майбутнім чоловіком.

Нагадаємо, нещодавно Злата Огнєвіч поскаржилася на своїх сусідів в домі через порушення тиші. Мешканці затіяли ремонт, тому їй часто доводиться чути звуки приладів. Згадала, що ці люди вже викликали на неї поліцію, адже їм не подобалося, що артистка співає у квартирі. Натомість тепер самі порушують режим тиші за встановленим законодавством.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.