35-річна Леся Нікітюк після вагітних фото нарешті показала свою донечку Ніку: “Це моя третя дитинка”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк обожнює жартувати про свою фігуру, особливо, коли мова йде про її живіт, утім, на свої 35 років досі не приміряла роль турботливої мами.

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк раніше не приховувала, що мала багато комплексів через власну фігуру, яка завжди супроводжувалася довгими ногами, високим зростом та худою статурою. Однак з початку телевізійної кар’єри улюблениця мільйонів глядачів зрозуміла, що це стало її родзинкою, а публіка навпаки залишається і досі у захваті від зовнішніх даних знаменитості.

Леся Нікітюк розповіла про початок своєї кар'єри на телебаченні
Леся Нікітюк

Так, українська телеведуча Леся Нікітюк любить публічно про себе жартувати, тому частенько показувала свій “округлий” живіт, жартуючи про поповнення, мовляв, можливо живота краще втягнути. Однак фанати нашої героїні статті захоплюються такою простотою, тому продовжують дарувати компліменти зірці та її даним у фігурі.

Вагітні фото Лесі Нікітюк

Нещодавно після всіх чуток, жартів про вагітність й так званих вагітних фото, Леся Нікітюк на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram оприлюднила такі теплі та щирі кадри зі своєю похресницею Нікою, якій того дня виповнилося 4 рочки.

Леся Нікітюк після вагітних фото нарешті показала свою донечку Ніку

Медійність не змогла стримати свого щастя та любові до маленької дівчинки, тому на всіх кадрах щасливо посміхалася, обіймала свою третю дитинку, тримала міцно у своїх обіймах та бавилася з усіма дітлахами, які були присутніми на святі:

“Знайомтесь! Це моя третя дитинка. Похресниця Ніка. І сьогодні їй 4 рочки”.

Леся Нікітюк після вагітних фото нарешті показала свою донечку Ніку

Нагадаємо, що про особисте життя знаменитої телеведучої відомо не так багато фактів. Раніше блогер Богдан Беспалов розповідав, що зірка перебувала у стосунках з впливовим медійним чоловіком, який допоміг їй закріпитися на Новому каналі. Однак Леся Нікітюк висміяла цю ситуацію та закликала публіку не вірити цим пліткам.

Схожі статті