Екс-дружина Дзідзьо Славія показала свої довжелезні та стрункі ноги: з такими тільки балет танцювати треба

Колишня дружина знаменитого українського виконавця Дзідзьо Славія похизувалася розкішними ногами, а також заявила про свою кандидатуру до балетної школи.

У чому фанати творчості Дзідзьо ніколи не сумнівалися, так це у вроді його дружини. Славія була доволі не публічною персоною багато років, але журналістам пощастило взяти в неї декілька інтерв’ю. Завдяки цим коротким діалогам аудиторія змогла скласти своє враження про жінку. Володарка дуже ніжного та тонкого голосу, прекрасних зовнішніх даних, а також неймовірна патріотка України, вона одразу ж полюбилася глядачам.

Славія показала свої довжелезні та стрункі ноги

Славія розповіла, чому у них із Дзідзьо не було дітей
Славія розповіла, чому у них із Дзідзьо не було дітей

Напередодні заяви про розлучення з Михайлом Хомою Славія розповіла, що насправді завжди мріяла про медійність. Зірка дуже важко прокладала собі шлях до сцени, адже її чоловік був проти подібної діяльності.

Аргументом Дзідзьо стало бажання конкурувати зі своєю коханою. Втім, після розлучення ці двері широко відкрилися для жінки. Славія вже створила декілька кліпів та композицій і активно набирає популярність. Також красуня веде власний блог соціальній мережі Instagram.

Співачка показує, як проводиться ремонт у двох її будинках, у яких курортах та закладах вона відпочиває, а також демонструє свою фігуру. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила фотографію своїх довжелезних і ніг, а також заявила, що могла б стати балериною.

Славія показала свої довжелезні та стрункі ноги

Нагадуємо, що після новини про розлучення Славія потрапила одразу у декілька скандалів. По-перше, Оля Цибульська публічно звернулася до колишньої подруги та запропонувала написати для неї пісню, яка змогла б допомогти жінці пробитися на естраду. Таким чином співачка відповіла своїй колезі на звинувачення у підігріванні скандалу навколо їхнього любовного трикутника. На той момент аудиторія ще не була знайомою з чоловіком Цибульської.

Вже згодом Ярославу звинуватили у нещирості до своїх глядачів. Журналісти знайшли інформацію, яку використали проти артистки. Подейкували, що насправді Славія вже перебувала в романі з іншим чоловіком і саме тому наважилася піти проти свого благовірного Дзідзьо.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.