Яким був Володимир Зеленський у шкільні роки: вчився в одному класі з ще одним кварталівцем (ФОТО)

Володимир Зеленський – нинішній президент України і людина, яка стала прикладом для багатьох лідерів світу. Людина року за версією журналу TIME. Справжній приклад мужності та сміливості.

Пан Зеленський з самого дитинства проявляв лідерські якості, а також завжди міг взяти на себе відповідальність. Але не можна сказати, що він був слухняною дитиною. Звісно, як і всі хлопці, він був бунтарем, не завжди слухався вчителів та батьків. Та це зовсім нормально, бо діти всі такі. Хочуть те, чого не можна, роблять дурниці та просто насолоджуються життям.

Володимир у шкільні роки 

Але попри свою погану хуліганську поведінку Володимир вчився дуже добре, його бали в шкільні роки завжди були високими. А також він був старостою класу і до нього всі прислухалися. До того ж коло маленького Зеленського завжди було багато людей, адже він постійно шуткував і постійно збирав великі компанії.

Як відомо, Володимир народився у Кривому Розі й навчався він не у простій школі, а у  гімназії під номером 95. Знайомі цифри, до речі.. У дитинстві президент захоплювався спортом і навіть певний час займався штангою професійно, музикою, танцями та театром. Іноді навіть бувало, що Володимиру з іншими творчими дітьми дозволяли замість уроків займатися репетиціями у дитячому будинку творчості.

Попри гарний рівень знань Зеленський не отримав медалі, адже у його атестаті було дві четвірки. Але саме зі школи почалась його творча кар’єра. Спочатку виступи у гімназії, потім КВК. Перші професійні виступи, формування команди і довгоочікувана популярність.

Можливо саме, тому що гімназія номер 95 дозволила Володимиру віднайти себе і справу всього свого життя і утворився “Квартал 95”. Це маленький спосіб віддячити своєму дитинству за розвиток і за те, що всі викладачі завжди йшли йому на зустріч і не зруйнували його мрію та шлях на самому початку.

Зеленський у школі
Зеленський у школі

До речі, в одній школі з Зеленським навчався ще один кварталівець Денис Манжосов. Раніше він був сценаристом і актором студії “Квартал 95”, але зараз вже не працює з командою.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.