Які образи обрали Володимир та Олена Зеленські на саміт перших леді та джентельменів: українське понад усе

Не секрет, що Олена та Володимир Зеленські завжди обирають українські бренди, які за останні півтора року дуже популяризувалися в Україні.

Наприклад, наш президент з першого дня повномасштабної війни почав одягати камуфляжі, футболки та світшоти з тризубом, гербом, прапором або патріотичними написами. Звісно, це виділяє його з посад інших лідерів країн. Але він сам створює собі правила. Тим паче таким чином Володимир хоче бути солідарним з нашими захисниками. Тому, навіть на зустрічі за кордоном Зеленський принципово не одягає костюми.

Володимир та Олена
Володимир та Олена

Натомість перше леді України Олена Зеленська навпаки пропагує іншу сторону українських брендів та виробників. Жінка має цілу команду стилістів, які підбирають для неї образи враховуючи побажання жінки та мету заходу.

Таким чином пані Олена завжди підкреслює унікальність та особливість України на кожній діловій зустрічі. Вона полюбляє деталі, тобто каблучки, брошки, сережки та інші аксесуари з українською тематикою.

Кожний образ Олени робить справжній фурор у мережі, адже кожен стиліст, кожне видання хочуть розуміти, що саме обирає перша леді. Адже те, що носить вона – автоматично стає в ряд з історичними пам’ятками нашої країни.

Так, наприклад, дням подружжя Зеленських відвідало саміт перших леді та джентльменів. І знову ж таки всіх цікавить, які бренди обрала Олена. Тож, розповідаємо що знаємо.

Олена Зеленська була в костюмі від “A.M.G. Brand” А Володимир був у своєму звичному образі.

Образи Зеленських на саміті перших леді
Образи Зеленських на саміті перших леді

У цілях безпеки саміт транслюють у запису. Серед іноземних спікерів у Києві  були такі світові знаменитості як Стівен Фрай – він був співведучим, співведучий, друг України Шон Пен і Бернар-Анрі Леві. А ось улюбленець глядачок Річард Гірд був присутній по відеозв’язку. Плюс десятки світових лідерів та політиків у змішаному форматі прийшли на саміт.

 

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.