Камалія не сумує після новини про розлучення з Захуром та вийшла в люди з іншим: під руку та з посмішкою

Найбагатша співачка України Камалія здивувала мережу спільним виходом із Ель Кравчуком на сцену музичної премії. Усі деталі в нашій статті.

Новина про розлучення Камалії та Мохаммада Захура у розпал повномасштабної війни стала доволі неочікуваною для аудиторії. Втім, велика кількість зіркових пар повідомила про розставання у цей непростий період. Співачка висловила свій жаль у зв’язку з тим, що їй не вдалося потішити своїх фанатів приємними новинами, а натомість розповісти про те, що ще одна родина не змогла зберегти своє щастя та зрадила кохання.

Камалія вийшла в люди з іншим

Камалія приїхала до України з-за кордону разом із екс-чоловіком
Камалія вийшла в люди з іншим

При цьому зовні Мохаммад та Камалія продовжують поводитися як раніше. Вони багато подорожують, відвідують заходи, представляють Україну на різноманітних зустрічах. Інколи фанати навіть сподіваються, що пара все ж таки зійдеться, адже вони неймовірно добре взаємодіють і виглядають закоханими та щасливими. І все ж таки бізнесмен проживає у Великобританії, а співачка в Україні.

Зараз артистка здебільшого сконцентрована саме на своїй кар’єрі. Нещодавно вона випустила декілька нових композицій, а також з’явилася на музичні премії.

Так, Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відривок, на якому вийшла на сцену у компанії Ель Кравчука. Ба більше, співак тримав колегу під руку, чого раніше артистка собі не дозволяла. Вочевидь, вона вже звикає до статусу вільної жінки.

Нагадуємо, що не так давно підписники почали ділитися думками щодо того, ніби розлучення бізнесмена та співачки неправдиве. Мовляв, родина вирішила пропіаритися. На запитання радіоведучого Камалія не змогла відповісти, заявивши, що вона поки що не знає, що між ними відбувається.

Тим часом підприємець разом з дочками знаходиться у Великобританії та живе під дахом своєї старшої спадкоємиці Тані. Компанію йому також складає син від попереднього шлюбу Арман. Родина тримається разом і лише дружина мільярдера розставила пріоритети, і поставила свою батьківщину вище. Як вона розповідала раніше, мріє піти на передову та захищати Україну разом зі своєю родичкою, яка вже в ЗСУ.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.