Не пішов стопами батька: як насправді виглядає єдиний син Михайла Поплавського, який ледь вижив в аварії

Про любов Михайла Поплавського до свого єдиного сина Олександра знає вся країна, і недарма, адже родина пройшла через дуже складні речі. Як зараз виглядає чоловік?

Так, 20 років тому Олександр, будучи молодою та ще не досвідченою людиною потрапив у ДТП під час поїздки в Одесу. Разом з ним було ще декілька юнаків, але Олександру не дуже пощастило.

Чоловік отримав важкі травми, які привели його до реанімації Одеської лікарні. Коли Михайло Поплавський почув про цю новину, він підняв на вуха усю країну, шукав найкращих лікарів, і все заради того, щоб його син вижив. Адже шанси втратити спадкоємця у співака були дуже великі.

Михайло Поплавський показав, як зараз виглядає його єдиний син

Михайло Поплавський приставив охоронця до палати сина
Михайло Поплавський показав, як зараз виглядає його єдиний син

Вже незабаром біля дверей палати з’явилася охорона, а Михайло таки досяг своєї мети і знайшов хірурга, який не просто врятував життя хлопцю, а повернув його до повноцінного існування.

Михайло Поплавський потім дякував йому публічно, наголошуючи на тому, що хірург зробив дивовижні речі. Зараз у Михайла Поплавського є і невістка, і онук. Сам син виконавця не любить світитися на публіці і уникає журналістів.

На відміну від свого батька, який обожнює піар та постійно слідкує, щоб про нього писали, Олександр доволі закрита людина.І все ж таки нещодавно виконавець оприлюднив свіже фото з сином, на якому показав, як зараз виглядає чоловік.

Михайло Поплавський показав, як зараз виглядає його єдиний син

Олександр обирає простий стиль одягу, має звичайну чоловічу зачіску, і в цілому дуже схожий на свого батька зовнішньо, хоча за характером вони абсолютно різні.

Примітно, що дружина Олександра намагалася побудувати музичну кар’єру в Україні, і Михайло Поплавський говорив про те, що в цьому питанні абсолютно їй не допомагає, і зв’язки для неї не налагоджує. Хіба що може дати пораду. Однак, після 24 лютого дівчина припинила просуватися в шоу-бізнесі, і про неї усі забули.

А от онук виконавця продовжує з’являтися в його кліпах і на даний момент є ледь не головним героєм останніх відеоробот.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.