“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

20 років тому рішення редакції телеканалу “1+1” перевести Марічку Падалко та Лідію Таран у ранковий формат було доволі неочікуваним і нелогічним. Здавалося б нащо ставити професійних ведучих новин у подібний слот?

Тоді публіка ще не знала, що перед командою стояла задача популяризувати ранковий формат і зробити так, щоб уся країна прокидалася саме разом з ним: тобто спіймати той момент, коли українці здебільшого знаходяться вдома, збираються на роботу і вмикають телевізор для того, щоб щось гомоніло на тлі.

Звичайно, публіка буде вмикати програму, яка викликає в неї щирий інтерес та піднімає настрій на початку дня. І безумовно публіка обере шоу, яке їм дійсно подобається дивитися замість того, аби просто заповнити тишу.

Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін розповіли про початок кар’єри

Марічка Падалко зізналася, чому її кума Лідія Таран більше не повернеться
Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін розповіли про початок кар’єри

Сніданок з 1+1 — це яскравий приклад того, як почалася в Україні справжня культура ранкового телебачення. І у цьому питанні з ним міг поконкурувати лише Підйом на Новому каналі. Варто відзначити, що у цей момент можна було помітити розділення публіки на табори, адже здебільшого другий варіант полюбляла молодь.

Нещодавно у програмі вийшов сюжет про початок “Сніданку з 1+1”, коли в ефірах з’являлися Марічка Падалко, Лідія Таран, а пізніше і Руслан Сенічкін. На кадрах можна помітити зовсім юних ведучих, оцінити рівень їхньої професійності, адже журналістам довелося швидко переключатися.

Навіть у кадрі було помітно, що Марічка та Лідія — добрі друзі, і так само неможливо було не побачити, що Таран добре здружилась з Сенічкіним.

І хоча ці часи залишилися далеко позаду, усі троє у прекрасних стосунках донині, а Лідію з Марічкою можна назвати навіть кращими подругами, адже вони постійно знаходяться на зв’язку, і намагаються спіймати будь-який момент, аби поспілкуватися між собою. На даний момент Лідія проживаю у Франції, але кожного разу, коли приїжджаю до України, одразу з’являються спільні фото з Марічкою.

Юра Горбуноа на шоу "Сніданок з 1+1"
Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін розповіли про початок кар’єри

Сенічкін тим часом продовжує працювати у ранковому форматі з ветераном цього ж шоу Юрієм Горбуновим. Але на даний момент заправляють програмою ще й Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Людмила Барбір, а також Валентина Хамайко.

Схожі статті