30-річна Репяхова вперше зізналася, за що покохала старше на 29 років Віктора Павліка – “Це одне із…”

Найчастіше питання молодій дружині Віктора Павліка - за що вона полюбила старшого на 29 років чоловіка. Катя Репяхова вперше дала чітку відповідь, але це ще не все.

Сьогодні молода дружина Віктора Павліка – блогерка та засновниця онлайн-магазину дитячих товарів Катя Репяхова оприлюднила красиве відео зі своїм 58-річним чоловіком. У коментарі жінка написала, що завжди берегтиме їхнє кохання. У відповідь артист зізнався, що день їхньої зустрічі став для нього другим Днем народження.

Багато шанувальників пари були вражені. Тим більше, що цей шлюб не можна назвати типовим – різниця у віці подружжя становить 29 років, але, як з’ясувалося, це зовсім не заважає їм будувати міцні та гармонійні стосунки.

Так, напередодні Катерина Репяхова вперше розповіла, за що покохала свого чоловіка. На запитання журналістів “Люкс ФМ” про найкращу рису характеру Віктора Павлика, блогерка зізналася, що найбільше вона цінує у чоловіка – це турботу та відповідальність. Все, що потрібно виконати вдома – вкрутити лампочку або щось полагодити, робиться миттєво.

Катя Репяхова зізналася, за що покохала старшого на 29 років Віктора Павліка
Катя Репяхова зізналася, за що покохала старшого на 29 років Віктора Павліка

“Звичайно, я не тільки за це його покохала, але це одне з”, – зізналася Катя Репяхова.

Нагадаємо, що перша зустріч Віктора Павлика та Каті Репяхової відбулася у 2015 році, коли артист був ще одружений з Ларисою Созаєвою (третій шлюб Павліка). Разом зі своїм китайським другом Шоном Репяхова приїхала на його концерт до Миколаєва. До речі, з самого дитинства Катя була фанаткою творчості артиста та разом зі своєю мамою відвідувала майже всі його концерти. Завдяки щасливому випадку їх номери в готелі виявилися поруч.

Катя Репяхова зізналася, за що покохала старшого на 29 років Віктора Павліка
Катя Репяхова зізналася, за що покохала старшого на 29 років Віктора Павліка

Наступного ранку Павлик зателефонував до своєї фанатки і запропонував її нагодувати.

“Можливо, його привабило те, що я беззахисна самотня дівчинка”, – згадувала Репяхова.

Через якийсь час співак став виявляти знаки уваги до молодшої на 29 років Каті. Вони почали зустрічатися і, як будь-яка закохана дівчина, Репяхова чекала продовження, але Павлик на той момент не був готовий розлучатися. Однак, після того, як їхній роман став надбанням громадськості, все розвивалося дуже стрімко – розлучення, похід у РАГС та народження сина. Ось така історія кохання.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.