Потерта цегла та газон: Настя Каменських показала свій будинок, де вже немає місця Потапу – чи ще є?

Настя Каменських повернулася до України та насолоджується моментами, проведеними у своєму улюбленому будинку під Києвом, по сусідству з Катею Осадчою та Юрієм Горбуновим.

В останні два з половиною роки одна з найбільш обговорюваних пар в українському шоу-бізнесі – співачка Настя Каменських разом зі своїм чоловіком-продюсером Олексієм Потапенком багато часу проводять за кордоном. Обидва намагаються збудувати там кар’єру, про що регулярно розповідають у своїх соціальних мережах. А сьогодні, 15 серпня, стало відомо, що Настя перебуває в Україні.

Настя Каменських
Настя Каменських

Так, вранці в мікроблозі Каменських з’явилися фотографії, які були зроблені в її будинку, розташованому в елітному селищі під Києвом по сусідству з ще однією відомою зірковою парою українського шоу-бізу – Катею Осадчою та Юрієм Горбуновим. На фотографії зображений вид із вікна, на якому видніється частина стіни з потертою цеглою, ідеальний зелений газон, дерева та величезна ялинка, що росте прямо посередині ділянки. Судячи з коментаря, Настя прямо зараз насолоджується перебуванням у своєму улюбленому будинку, в якому багато років жила з Потапом.

Настя Каменських показала свій будинок
Настя Каменських показала свій будинок

Зазначимо, що до війни в Україні Настя Каменських часто показувала свій будинок, де проводила час із чоловіком, а іноді влаштовувала затишні посиденьки з друзями.

Настя Каменських показала свій будинок
Настя Каменських показала свій будинок

Після повномасштабного вторгнення пара майже рік провела за кордоном, а після повернення почали з’являтися перші чутки про їхнє розлучення. Самі артисти стверджують, що досі перебувають у шлюбі. Проте, блогер Богдан Беспалов, посилаючись на інформацію своїх джерел із близького оточення Каменських, доводить, що Настя та Потап вже давно живуть різними життями, окремо один від одного. Нібито, співачка має чоловіка, який допомагає їй просувати кар’єру за кордоном. Потап теж вже не одинокий.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.