“Холостячка” Ксенія Мішина заговорила про поцілунки з 12-річним сином: Платон переживає підлітковий вік

Відома і незаміжня "Холостячка" Ксенія Мішина розуміється на поцілунках для чоловіків. Насамперед, на їх наявності і важливості, скільки б чоловіку не було років.

Українська акторка театру і кіно Ксенія Мішина, яка стала популярною завдяки своїй грі в серіалі “Кріпосна” та участі в романтичному реаліті-шоу побачень “Холостячка”, опублікувала дуже ніжне фото разом із своїм сином. Зірка обережно цілує свого 12-річного сина Платона у лоба. Цю світлину акторка виклала в сьогоднішній своїй stories у соцмережі Instagram.

За словами Ксенії Мішиної, нині вона намагається пояснити Платону, що чоловіки в будь-якому віці люблять поцілунки. Крім перехідного віку. Це саме той період, один із найскладніших у житті, який нині починається в її сина. На світлині, що Ксенія Мішина, що Платон, обидва мають поважливе, любляче та ніжне ставлення один до одного.

Ксенія Мішина розповіла про важливість поцілунків для чоловіків
Ксенія Мішина розповіла про важливість поцілунків для чоловіків

Зірка ніжно цілує свого сина у лоба, а він — обережно пригортається до мами, притиснувши обличчя до її плеча. При цьому, у нього спокійний і навіть релаксуючий вираз обличчя. Біля люблячих батьків діти завжди почувають себе в певній безпеці та зоні комфорту. От саме так і Платон.

На фото добре помітно, що у вухах Ксенії Мішиної золоті сережки, але в сина Платона також “пробиті” вуха. У всякому разі, одне точне. А його масивну та срібну сережку з шипами просто неможливо не побачити. Участь у цій міні-фотосессії разом із ними приймав і їхній домашній улюбленець. Він не просто їхній пес, а вже давно невід’ємна частина їхньої сім’ї.

Крім важливості поцілунків для чоловіків у будь-якому віці, Ксенія Мішина “розповіла” і про важливість догляду за чоловіками, теж, у будь-якому віці. Насамперед, вона трішки не догледіла і Платон уже встиг почухати “бубу” на руці і занести туди інфекцію. Тож після поцілунків вони відправилися на прийом до лікаря. Пес пішов разом із ними.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.