Ніколи не будуть разом: які насправді стосунки між Нікітюк і Притулою – досі не можуть забути одне одного

У мережі можна знайти сотні їхній спільних фото, а шанувальники й досі сумують за неперевершеним тандемом. Проте, Лесі Нікітюк та Сергію Притулі так і не судилося бути разом.

Тандем Лесі Нікітюк та Сергія Притули відразу запав у серця шанувальників. Вони створювали незабутню атмосферу, що гріла душі через екрани. Щобільше, користувачі мережі підозрювали, що їх поєднує не тільки робота та дружба, а й щось більше. Проте, пройшов час, і раніше незмінний ведучий популярного шоу “Хто зверху” вирішив, що буде корисніший в іншій сфері та покинув телебачення. Та чи розійшлися шляхи телеведучих?

На одному з днів народження Притули, Леся пригадала день їхнього знайомства. Тоді, у телеведучої був поганий настрій, такий, що вона просто не змогла випромінювати звичний для себе позитив. Сергій помітив стан колеги та вирішив поділитися власним оптимізмом. Після цієї розмови, зародилася велика дружба.

Леся Нікітюк зізналася, що її пов'язує з Сергієм Притулою
Леся Нікітюк зізналася, що її пов’язує з Сергієм Притулою

Однак, зараз важко помітити близькість колишніх співведучих. Тому, шанувальники зірок вирішили напряму запитати у Лесі про стосунки з екранним партнером. Жінка відповіла коротко “ну звичайно” та, як доказ прикріпила їх спільне фото.

Крім того, одного разу, Притула завітав у гості на Лесин проєкт. Чоловік вирішив зробити сюрприз подрузі та з’явився на знімальному майданчику з букетом тюльпанів в руках. Передати емоції, що вирували на студії неможливо, проте можна з впевненістю сказати – вони дуже скучили та були раді побачити одне одного.

Леся Нікітюк зізналася, що її пов'язує з Сергієм Притулою
Леся Нікітюк зізналася, що її пов’язує з Сергієм Притулою

Наразі, кожен продовжує займатися своєю справою. Сергій допомагає боронити нашу державу, закриваючи потреби воїнів з допомогою нашого народу. А Леся продовжує розряджати психіку українців знімаючи нові шоу та створюючи розважальний контент.

Схожі статті

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.