Дарує гарне самопочуття: Наталя Могилевська знайшла дивне місце для сну, щоб повністю оновити свій організм

Наталя Могилевська вигадала для себе новий спосіб, щоб відновлювати свій організм. Перебуваючи у гастрольному турі вона почала спати на водному млині.

Популярна 49-річна співачка Наталя Могилевська продовжує подорожувати Україною. Минулої ночі, 23 вересня, вона спала на водяному млині. Про все це зірка розповіла в своїй stories у соцмережі Instagram. У своєму відео вона повідомила, що спати на млині це неймовірна благість. Є люди, які сплять на “бджолах”, є люди, які сплять над конюшнею, а вона спала над водяним млином.

За словами Наталі Могилевської, це дарує гарне самопочуття і внутрішнє очищення. Все це знаменитість змогла отримати, коли провела ніч на водяному млині. Вона зробила це в готелі, який так і називається “Резиденція на млині”. Нині зірка перебуває в гастрольному турі у місті Первомайськ, що на Миколаївщині. Там вона і знайшла цей незвичний готель.

Вразила зірку і неймовірна природа Миколаївщини та самого цього закладу. Навколо одна зелень, квіти, гарні озера. Сам готель побудований і схожий просто на якийсь замок, а не на звичайну будівлю. Здається, що людина опиняється навколо Середньовіччя.

“Наскільки затишно, скільки квітів. Просто неймовірно”, – ділиться своїми враженнями співачка.

Наталя Могилевська розповіла про свій досвід сну на водному млині
Наталя Могилевська розповіла про свій досвід сну на водному млині

Як відомо, зірки теперішнього шоу-бізнесу, що тільки не вигадують, аби підтримувати себе і свій організм у напруженому графіку. Способи, які досить дивні для звичайних людей має співачка й Злата Огнєвіч. Наприклад, вона спить у барокамері, як це колись робив сам Майкл Джексон. Сон у такій камері заміняє вісім годин повноцінного відпочинку. Зіркам доводиться це робити, бо через свій напружений графік буває таке, що вони можуть повноцінно не спати протягом трьох днів підряд.

Злата Огнєвіч, яка спробувала такий метод відновлення, повідомляла своїм підписникам у мережі, що особливого ефекту, щоб це було дуже круто, вона не відчула. Але, в принципі, вона по спала і почувала себе добре.

Схожі статті

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.