Джинси із латками та модна щетина: як молода дружина кардинально змінила стиль 58-річного Віктора Павліка

30-річна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова кардинально "омолодила" 58-річного співака. Для цього не знадобилося навіть пластики та пересадки волосся. Як це їй вдалося?

Четверта дружина співака Віктора Павлика блогерка та бізнес-леді Катерина Репяхова, яка молодша за артиста на 29 років, за останні два роки сильно перетворилася зовні. Все почалося з невинної корекції губ, а закінчилося кардинальними змінами. Навесні 2023 року Катя нарешті здійснила свою заповітну мрію і зробила в одній із клінік пластичної хірургії ринопластику носа, а також підкоригувала форму підборіддя. Через пару днів після операції молода жінка дала інтерв’ю Славі Дьоміну, де зізналася, що хотіла б “омолодити” свого чоловіка. Репяхова вважає, що йому не завадила б підтяжка обличчя та пересадка волосся на облисілі ділянки голови, проте зізналася, що Віктор Павлік ніколи на це не погодиться.

Катя Репяхова на інтерв'ю у Слави Дьоміна
Катя Репяхова на інтерв’ю у Слави Дьоміна

Тоді Катя вирішила вчинити інакше. Так, у мікроблозі з’явилися фотографії, на яких артист виглядає набагато молодший за свої роки без жодної пластики та пересадки волосся. На кадрах, які були зроблені під час сімейної фотосесії 58-річний Павлик позував у блакитних молодіжних джинсах із латками на колінах та світлій футболці-поло. Доповнили образ модні світлі кросівки та модна щетина. Зазначимо, що виглядав артист неймовірно стильно. Катя постала в джинсовій спідниці-шортах, білій футболці, що облягає, і в трендових чоботях-козаках. 3-річний син Михасик також з’явився у джинсах, сорочці з принтом та мокасинами на липучках.

“Така наша осіння Одеса”,- коротко підписала знімки з фотосесії Репяхова

Шанувальники були в захваті від зіркової родини. Особливо вразили їх стильне вбрання.

Нагадаємо, що Катерина Репяхова – четверта дружина Віктора Павліка. До цього артист був одружений три рази, причому кожна з наступних дружин була молодшою ​​за попередню. Різниця у віці з Реп’яхівкою у Павліка становить 29 років, але це не заважає їм знаходити спільну мову один одним. Молода дружина виявилася дуже заповзятливою та намагається все тримати під контролем, починаючи від концертної діяльності чоловіка (нагадаємо, вона виконує обов’язки його концертного директора), до облаштування будинку та атмосфери в сім’ї. Поки що у неї все дуже добре виходить.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.