Оля Полякова повідомила, скільки кілограмів набрала за останні 7 днів: багато їсть з приходом осені

Оля Полякова серйозно взялася за своє здоров'я: почала скидати зайві набрані кілограми, а ще позбулася однієї шкідливої звички. До чого готується зірка?

Популярна співачка Оля Полякова повідомила про те, що лише за останній тиждень вона встигла набрати три кілограми ваги. Цю вагу вона вважає зайвою, а тому дуже швидко пішла до спортивної зали і “встала” на бігову доріжку. Прямо звідти вона записала свою розмовну stories і виклала її на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, як тільки починається осінь, приходять холодні дні, вона починає дуже сильно багато їсти. Ось так і вийшло, що всього лише за один тиждень вона набрала цілих три кілограма. Як висловилася сама Оля Полякова: “Щоб не розжертися, потрібно бігати”. Навіть у новому інтерв’ю, яке вона надала для відомої телеведучої і своєї подруги Маші Єфросиніної в рамках програми “Екзамен”, вона повідомила, що як тільки починається осінь, так вона починає “жерти”. Тому від учора, 9 жовтня, Оля Полякова почала активно ходити до спортзалу. І навіть на біговій доріжці вона виглядала просто шикарно.

Оля Полякова повідомила, скільки кілограмів набрала за один тиждень
Оля Полякова повідомила, скільки кілограмів набрала за один тиждень

Крім цього, у своїй stories співачка розповіла, що вона кинула палити електронні цигарки. Після спортивної зали це ще один крок на шляху виключно до міцного здоров’я. Зірка зізналася, що палила ці цигарки цілих три роки. А останнім часом, як сказала сама Оля Полякова взагалі “не виймала їх з роту”. Це була дуже шкідлива звичка від якої вона дуже сильно хотіла позбутися, але їй цього не вдавалося. Тоді вона придумала один спосіб, яким захотіла поділитися зі своїми підписниками. Можливо, щоб хтось з них мав теж можливість повторити цей подвиг і нарешті кинути палити.

Так, Олі Поляковій кинути палити допомогло наступне: вона загадала дуже серйозне бажання і сказала собі: “Я ніколи більше не буду палити. І я хочу, щоб це бажання збулося”. Оля Полякова говорить, що після цього людина більше не зможе запалити, оскільки тоді бажання вже не збудеться. Вона запевняє, що це працює й закликає інших також спробувати цю схему та цей спосіб.

Схожі статті

Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес і Даша Кацуріна — чудова пара. Всі очікували, що скоро у них з'явиться спільна дитина. Але час йде, а малюка все немає. І зараз Дантес натякнув, що поповнення можна не чекати.

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.