Сумно від цього: кияни не впізнали Злату Огнєвіч на вулиці – як витримала цей “удар” зіркова співачка

Злата Огнєвіч погодилася взяти участь у незвичайному "експерименті", результат якого її трохи засмутив, але артистка трималася на камеру дуже гідно.

Останнім часом популярність співачки Злати Огнєвіч різко злетіла вгору. Буквально щодня у її творчому житті щось відбувається – концерти, зйомки кліпів, записи нових пісень, зустрічі з шанувальниками, гастролі та різноманітні поїздки. Не забуває артистка і про свій Інстаграм, куди щодня викладає пости та “сторизи”, у яких дуже докладно розповідає про все, що відбувається у житті.

Так, напередодні артистка почала вести нову рубрику, де показує реакцію людей на свою появу на вулиці. Перший ролик артистка оприлюднила 1 жовтня. У кадрі вона разом із подругою у відкритих леопардових сукнях дефілюють Хрещатиком. Оператор ззаду знімає реакцію перехожих. Здебільшого люди озиралися на дівчат, хтось навіть робить здивований вираз обличчя.

Ймовірно, реакція людей настільки надихнула артистку, що через якийсь час Злата вирішила записати наступний ролик. Цього разу дівчина, яка минулого разу супроводжувала знаменитість, підходила до перехожих і питала, чи дізнаються вони її супутницю. Якщо перехожі впізнавали Злату Огнєвіч, то отримували приз 200 гривень, якщо ні, то запрошення на її сольний концерт, який незабаром відбудеться в Жовтневому Палаці в Києві.

Тож якого було здивування співачки, коли багато хто її не впізнавав. Після виходу публікації у коментарях писали:

“Дуже шкода, що не всі знають таланти в обличчя. Особливо молодь. Сумно від цього. Але Злата гідно сприйняла виклик! Браво!”, “та обличчя змінюється просто…”, “це не сумно) це означає що менеджмент не дотиснувши публику!)”, “Разве це можливо, щоб не впізнати Злату?”,- обурювалися шанувальники.

Що стосується реакції знаменитості, то вона справді поводилася дуже гідно. Принаймні на камеру.

Схожі статті

Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес і Даша Кацуріна — чудова пара. Всі очікували, що скоро у них з'явиться спільна дитина. Але час йде, а малюка все немає. І зараз Дантес натякнув, що поповнення можна не чекати.

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.