“Після народження дитини”: психологиня проаналізувала третій шлюб і розлучення Остапчука

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук часто знаходяться в центрі уваги. Фанати щиро захоплені цією парою, недоброзичливці прогнозують їй розлучення. Можливо, прогнози зовсім не даремні?

Полтавська та Остапчук розлучаться після народження дитини! Саме цю думку від підписниці зустріла в коментарях Катерина, поки очікувала чоловіка, щоб разом відправитися в лікарню. І подібних слів молодій дружині шоумена писали вже багато. Але цього разу Катя здивувалася, бо залишила коментар психологиня, яка допомагає вагітним та молодим мамам.

24-річна Катерина Полтавська показала студію, в якій працює її чоловік
24-річна Катерина Полтавська показала студію, в якій працює її чоловік

Шанувальники однозначно стали на бік Полтавської. Багато хто зазначив, що психологиня повелася непрофесійно, оскільки її професія передбачає певний етичний кодекс. Стосується він не лише роботи під час терапії, але й спілкування у публічному просторі.

Коментар щодо Катерини від Дар’ї в очах авдиторії виглядає несерйозним, навіть іронічним, що не личить спеціалісту. Звісно, психологи можуть робити коментарі навіть у неформальних обставинах. Але професіоналізму потрібно дотримуватися навіть у таких ситуаціях, оскільки від цього залежать як почуття людей, так і сприйняття самого спеціаліста.

Дружина Володимира Остапчука продемонструвала хейтерський коментар від психологині
Дружина Володимира Остапчука продемонструвала хейтерський коментар від психологині

Тому зрештою Дар’ю розкритикували у неї в коментарях. Психологиня, варто зазначити, не продовжувала стояти на своєму, а признала помилку. Щоправда, її вибачення сподобалися далеко не всім. Дехто впевнений, що не варто робити нічого такого, щоб потім доводилося перепрошувати за свої слова чи дії. Інші ж здивувалися формулюванням.

Для прикладу, Дар’я зазначила, що вона не подивилася на те, що відповідає під дописом на сторінці Полтавської, а не залишає коментар Остапчуку. Невже другий варіант допустимий? Це стосується не лише психологів, а й коментарів від звичайних користувачів.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.