Не те, що ви подумали: Ірина Білик показала, що зазвичай робить о 6-й ранку

Чим займається попдіва української естради Ірина Білик вранці, доки всі її домашні міцно сплять? Одкровення артистки дуже здивувало підписників, але не Дмитра Коляденко.

Колишній чоловік Ірини Білик хореограф Дмитро Коляденко неодноразово у своїх інтерв’ю наголошував, що артистка ідеальна дружина та мати, яка створена для сім’ї. Вона любляча та дбайлива, а ще дуже смачно готує і нещодавно вона це продемонструвала. Так, у мікроблозі Ірини з’явилося відео, яке було записане о шостій ранку. Знаменитість показує свою домашню плиту, на якій стоїть три різні страви – котлети, тушковане м’ясо з рисом та овочами та каша з насінням чіа.

Ірина Білик показала, чим займається зазвичай о шостій ранку
Ірина Білик показала, чим займається зазвичай о шостій ранку

“А що ви робите зазвичай о шостій ранку?”, – поцікавилася артистка у своїх підписників.

Зважаючи на все це вона приготувала для домашніх, які ще солодко сплять, а для себе залишила сиру моркву.

Ірина Білик показала, чим займається зазвичай о шостій ранку
Ірина Білик показала, чим займається зазвичай о шостій ранку

Нагадаємо, що одного разу Ірину Білик запитали, що найбільше вона любить готувати та їсти. На диво артистка не стала називати екзотичні страви, а зізналася, що любить дуже просту домашню їжу. Наприклад, підсмаженого коропа.

Ірина Білік назвала свою улюблену страву
Ірина Білік назвала свою улюблену страву

А ще вона обожнює картоплю пюре, олів’є та котлетки з риби та м’яса. Так, у мікроблозі можна знайти фотографію, зроблену в гостях у Дмитра Коляденка. У кадрі хореограф позує із двома тарілками з їжею, одна з яких призначалася Ірині.

Зазначимо, що наприкінці травня 2024 року хореограф Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває у сварці з Іриною Білик і більше не має наміру з нею миритися. У розмові зі Славою Дьоміним шоумен оголосив, що більше ніколи не згадуватиме про колишню дружину і поставив у їхніх стосунках “крапку”. Проте вже наступного інтерв’ю для “ЛюксФМ” Коляденко знову завів розмову про співачку і зізнався, що в його хіт-параді ідеальних жінок вона, як і раніше, займає перше місце.

Дмитро Коляденко розповів про шлюб із Іриною Білик
Дмитро Коляденко розповів про шлюб із Іриною Білик

Пізніше шоумен почав приходити в коментарі під постами Ірини в Інстаграм і взяв участь в обговоренні теми невірності у шлюбі, де зазначив, що таким жінкам, як вона, чоловіки ніколи не зраджують.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.