Популярний блогер Дмитро Стужук, який не вірив у коронавірус, помер від ускладнень COVID-19

Український інстаграм-блогер та колишній чоловік найвідомішої в Україні блогерки Софії Стужук, Дмитро, помер через ускладення коронавірусу.

Від ускладнень COVID-19 16 жовтня помер популярний український інстаграм-блогер Дмитро Стужук. Чоловікові було 33 роки, окрім коронавірусу, в нього були проблеми з серцем.

Про смерть блогера-мільйонника повідомила його колишня дружина, теж популярна блогерка з 5-ти мільйоннною аудиторією Софія Стужук. Трагічну новину вона опублікувала в Instagram.

“Діми більше немає з нами. Його серце не витримало”, – зазначила Софія.

За словами Софії, Дмитрові різко стало гірше сьогодні. Чоловік мав проблеми із серцем, в зв’язку з чим в нього виникли ускладення від COVID-19 і він впав у кому.

Дмитро Стужук був відомим блогером і бізнесменом, батьком трьох малолітніх дітей: Давида, Лоли і Олівії. З Софією чоловік прожив в шлюбі 5 років, рішення про розлучення прийняла саме 25-річна Софія. Однак пара зберегла доброзичливі стосунки і продовжувала разом виховувати 3 спільних дітей.

Історія хвороби
Ще вчора Дмитро Стужук написав пост в Інстаграм, в якому розповів історію своєї хвороби. Як повідомив блогер, перші симптоми він відчув під час відпочинку в Туреччині. Спочатку з’явився набряк шиї, ускладнене дихання та біль в животі, а потім додався кашель. Температури не було. Дмитро списав своє нездужання на наслідки заняття спортом, зміну клімату і сон під кондиціонером. Після повернення додому блогер зробив ПЛР-тест і він показав позитивний результат.

Дмитро Стужук
Дмитро Стужук

Йому призначили лікування і наполягали на госпіталізації. Однак Дмитру не сподобалися жахливі умови в лікарні: там було багато хворих, деякі знаходилися в коридорі, не було нормального харчування і навіть туалетного паперу. Тож блогер вирішив лікуватися вдома.

На 8 день лікування Дмитрові стало значно гірше. Він пережив клінічну смерть і перебував у несвідомому стані в реанімації. Лікарям не вдалося врятувати життя чоловіка – він помер.

В своєму пості Дмитро розповів, що до хвороби вважав, що немає ніякого коронавірусу, поки сам не переконався, наскільки важка ця хвороба. Ще більш радикальних поглядів дотримувалася його колишня кохана Софія – вона заперечувала існування коронавірусу, виступає проти вакцинації і двох своїх дітей народжувала вдома.

Пост Софії Стужук
Пост Софії Стужук

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?